ייעוץ עזרה לגבי סייקל

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
שלום לכל חברי הפורום.
ברשותי החומרים הבאים :

טסטוסטרון פרופיונט
טרן אנטט
בולדנון
וינסטרול (כדור צהוב דמוי אליפסה)

הכל של אקסיו לאב.

בכוונתי להתחיל סייקל של חיטוב

ובכן כמה שאלות :

1. מישהו מכיר את אקסיו לאב מנסיון (השתמש בחומרים מתוצרת החברה הזו מי שרק שמע שמועות בבקשה לא להגיב לשאלה הזו)?
2. קיבלתי המלצה והוראות כיצד להשתמש אך ארצה עוד דעות כמה לקחת מתי ואיך
3. מישהו יכול להדריך אותי לגבי סיום הסייקל מה לקחת כמה ואיך (ברשותי כלומיד ונולבדקס)
4. לגבי המחיר : מה אמור להיות המחיר של 3 בקבוקונים מכל אחד מהחומרים הנל + 300 כדור של וינסטרול (בקבוקים של 10 מל הטוסטסטרון 100 מג והטרן והבולדנון 200 מג)

כאמור זה הסייקל השלישי שלי אך אחרי המון זמן שלא השתמשתי בחומרים (משהו כמו 4 שנים)

תודה מראש לעונים.

כן, אל תיגע בהם, האיכות חרא, השמנים שלהם מאוד מאוד כואבים, אחרי כל זריקה, איזור הזריקה ממש כואב.
אני הרצתי סייקל על טהרת אקסיו לאבס, התאכזבתי מהחומרים שלהם ואחרי 3 שבועות עברתי לרפואי.

הוינסטרול שלהם לא עובד, לקחתי 6 כדורים ביום, כלום זה לא עשה לי, למשך 6 שבועות.

עצה - עם כל הצער, זרוק את החומרים האלו לפח, אלא אם אתה רוצה להתעלל בעצמך, הייצור שלהם הוא תת רמה בתוך חדר ללא שום סטריליות - מכאן מגיע הכאב בזריקה עצמה והכאב לאחר הזריקה.

חבל שקנית לפני שהתעייצת בפורום.

כן, אל תיגע בהם, האיכות חרא, השמנים שלהם מאוד מאוד כואבים, אחרי כל זריקה, איזור הזריקה ממש כואב.
אני הרצתי סייקל על טהרת אקסיו לאבס, התאכזבתי מהחומרים שלהם ואחרי 3 שבועות עברתי לרפואי.

הוינסטרול שלהם לא עובד, לקחתי 6 כדורים ביום, כלום זה לא עשה לי, למשך 6 שבועות.

עצה - עם כל הצער, זרוק את החומרים האלו לפח, אלא אם אתה רוצה להתעלל בעצמך, הייצור שלהם הוא תת רמה בתוך חדר ללא שום סטריליות - מכאן מגיע הכאב בזריקה עצמה והכאב לאחר הזריקה.

חבל שקנית לפני שהתעייצת בפורום.
כיום יש עוד אקסיו לאב? או כול מה שנשאר זה עודפים מפעם?
וזריקות כואבות? רוב חברות הUG הזריקות שלהם כואבות מן כאב קל ועמום באזור למשך אותו היום של ההזרקה לא? זה לא דבר שחדש
ושאתה אומר ייצור תת רמה מה הכוונה? לא מפעל או מכונות או משהו בסגנון?

דרך אגב סניור עם תוכל לעלות את התמונות של הויאלים זה יהיה מצויין יוכלו לעזור לך פה לדעת עם מדובר בזיוף או לא

בטח שיש אקסיו לאבס, הם קיימים ועדיין מוכרים את המוצרים שלהם - עקב פרסום אגרסיבי, תשלומי שוחד למנהלי פורומים שירשמו עליהם דברים טובים, כמובן לא לשכוח - צנזור כל דבר רע שרושמים עליהם.

הויאלים שלך ניראים בסדר כנס לאתר של אקסיו תזין את מס" הבטצ' ותראה אם החומר אותנטי בכלליות אקסיו זה חרא של דבר מעבדה עם מוניטין מפוקפק ביותר לגבי הסייקל שלך אני לא מבין איך הבולדנון משתלב פה אבל שהייה

תאמת היא שלקחתי מזמן אקסיו לא זוכר איך הגוף שלי הגיב אבל עד לפני חודשיים לקחתי INCA היום אני משתמש בחומרים של סינטרופ סירוקס...די טובים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית