הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע טכניקת Kipping PullUp

קרוספיט אשדוד

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
לא מעט מתאמנים שמגיעים מעולם חדר הכושר ובכלל נתקלים בקושי בעת ביצוע הטכניקה הנכונה של התרגיל. אז הנה מדריך מצוין שמסביר איך עושים קיפינג כמו שצריך - ביוטיוב (אין לנו אפשרות להעלות סרטון) Crossfit: kipping pullup tutorial video
[h=1][/h]

קצת שירות לציבור :] אני מקווה שזה הסרטון שהתכוונתם אליו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תודה לא הבנתי במה זה עוזר
והאם זה עדיף על צ'ין אפס?

תודה על הפרסום 😃 אם מתח רגיל - טיפה רחב אני עושה סביבות ה20 . בכמה הסגנון הזה של המתח יוסיף למספר החזרות?

תודה לא הבנתי במה זה עוזר
והאם זה עדיף על צ'ין אפס?

היות ובקרוספיט עובדים לרוב על הספק, ביצוע קיפינג עוזר להעלות אותו, כי אפשר לבצע יותר חזרות בפחות מאמץ וגם להפעיל יותר שרירים.

תודה על הפרסום 😃 אם מתח רגיל - טיפה רחב אני עושה סביבות ה20 . בכמה הסגנון הזה של המתח יוסיף למספר החזרות?

זה פחות מעניין המספר כשהוא לא בקשר של אימון, לדוגמה: אם הטכניקה הזו תעזור לך להשלים אימון שיש בו 21, 15 ו- 9 חזרות של מתח בקלות יחסית, אז יש בזה תועלת. סתם ככה- זה מיותר.

היות ובקרוספיט עובדים לרוב על הספק, ביצוע קיפינג עוזר להעלות אותו, כי אפשר לבצע יותר חזרות בפחות מאמץ וגם להפעיל יותר שרירים.

זה פחות מעניין המספר כשהוא לא בקשר של אימון, לדוגמה: אם הטכניקה הזו תעזור לך להשלים אימון שיש בו 21, 15 ו- 9 חזרות של מתח בקלות יחסית, אז יש בזה תועלת. סתם ככה- זה מיותר.

אז זו בדיוק השאלה שלי... אם זה עוזר לי לעשות את מה שאמרת בקלות יחסית זה אומר שגם המקסימום חזרות שלי יעלה ... אני שואל את זה בשביל להבין אם למבחן מתח בבית הספר (כיתה יב') שצריך 28 מתח אני יוכל להשיג תוצאה גבוהה יותר מה20 מתח הרגילים שלי

אז זו בדיוק השאלה שלי... אם זה עוזר לי לעשות את מה שאמרת בקלות יחסית זה אומר שגם המקסימום חזרות שלי יעלה ... אני שואל את זה בשביל להבין אם למבחן מתח בבית הספר (כיתה יב') שצריך 28 מתח אני יוכל להשיג תוצאה גבוהה יותר מה20 מתח הרגילים שלי

אתה תעשה יותר חזרות, כן, אבל לא בגלל שיפור בכוח.
במבחן בבית הספר בוחנים את היכולת במתח כאמצעי להדגמת כוח, כך שלהערכתי לא יתנו לך לבצע קיפינג.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית