הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית אוזניות, Ebay או Amazon?

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
החלטתי לקנות אוזניות.
האם כדאי לקנות דרך אמזון דרך buy2usa - http://www.amazon.com/SOL-REPUBLIC-...718472&sr=8-1&keywords=SOL+REPUBLIC+Tracks+HD
מחיר סופי כולל הכל 689.

או לקנות דרך איביי http://www.ebay.com/itm/NEW-SOL-REP...03911753?pt=US_Headphones&hash=item5d39eed449 שלמיטב הבנתי אני צריך לשלם רק מע"מ.

מה דעתכם? האם יתכנו עוד מיסים דרך איביי? האם יש דרך ליפול על אוזניות מזויפות?

בחלט אפשרי ליפול על זיוף באיביי , תברר טוב טוב עם המכס כמה תשלם על המוצר הנ"ל , ניסיוני המר עם הקקות האלה מעיד על כך שכל פעם הם יימצאו לך עוד איזה מס לדחוף לך שלא ידעת בכלל ובסוף מסתבר שיש דבר כזה.

אמאזון, לא שווה את הסיכון שההוא מאייבי הוא זיוף.
וחבל שלא הלכת על הHD25..

אל תזמין עם BUY2USA אם אין לזה סיבה ממש מוצדקת, הם רק יחפשו איפה לדחוף עוד כמה שקלים לחשבון הסופי.
הקישור של איביי שפרסמת נראה אמין ואתה יכול להיות בטוח שהאוזניות מקוריות ולא מזוייפות- אחוז הפידבקים החיוביים אצלו
הוא 99.8%, שזה מצויין. עוד דרך לדעת שהמוצר מקורי הוא שהוא מארה"ב- המוצרים המזוייפים בד"כ מגיעים מהונג קונג, סין וכו'.
נוסף על כך, יש לך את הביטוח של פאייפל ככה שאתה מבוטח לאורך כל הדרך ועל הדרך גם יש לך אפשרות להימנע מתשלום
מכס ומע"מ, בגלל שהמוכר הוא מאיביי (כלומר פרטי) רוב הסיכויים שהוא ימחק את המחיר מהחבילה\ יסמן אותה כמתנה ואז לא
תצטרך לשלם כלום בנוסף למשלוח ולמוצר .

ואם להגיד לך את האמת, אתה עושה טעות מבחינת האוזניות האלו, אם כבר איביי אפשר להשיג משהו
הרבה יותר משתלם בסכום הזה- אבל החלטה שלך.

נערך לאחרונה:
אל תזמין עם BUY2USA אם אין לזה סיבה ממש מוצדקת, הם רק יחפשו איפה לדחוף עוד כמה שקלים לחשבון הסופי.
הקישור של איביי שפרסמת נראה אמין ואתה יכול להיות בטוח שהאוזניות מקוריות ולא מזוייפות- אחוז הפידבקים החיוביים אצלו
הוא 99.8%, שזה מצויין. עוד דרך לדעת שהמוצר מקורי הוא שהוא מארה"ב- המוצרים המזוייפים בד"כ מגיעים מהונג קונג, סין וכו'.
נוסף על כך, יש לך את הביטוח של פאייפל ככה שאתה מבוטח לאורך כל הדרך ועל הדרך גם יש לך אפשרות להימנע מתשלום
מכס ומע"מ, בגלל שהמוכר הוא מאיביי (כלומר פרטי) רוב הסיכויים שהוא ימחק את המחיר מהחבילה\ יסמן אותה כמתנה ואז לא
תצטרך לשלם כלום בנוסף למשלוח ולמוצר .

ואם להגיד לך את האמת, אתה עושה טעות מבחינת האוזניות האלו, אם כבר איביי אפשר להשיג משהו
הרבה יותר משתלם בסכום הזה- אבל החלטה שלך.

אני הזמנתי מBUY2USA פעמיים דרך השירות שלהם שהם קונים את זה בשבילך באמאזון והגיע תוך פחות משבוע עם שליח עד הבית בלי בעיות. (היה גם 10$ הנחה אז בכלל זה היה שווה).
יותר מזה בפעם הראשונה שהזמנתי האוזניות נעלמו במכס (בטח איזה עובד מכס לקח) אז קיבלתי מהם פיצוי + הזמינו לי את זה עוד פעם השירות באמת טוב.
הבעיה היחידה היא שאתה משלם את המחיר של המשלוח+המיסים מראש לBUY2USA לעומת איביי שאם אתה מזמין וזה לא נתפס במכס אז אתה בעצם מרוויח את הכסף הזה.
והמשלוח שלהם קצת יקר (עלה לי 120 ש"ח בערך).

האמת אף פעם לא יצא לי להתאכזב מ EBAY
לא יודע למה אנשים כל כך אנטי

אני הזמנתי מBUY2USA פעמיים דרך השירות שלהם שהם קונים את זה בשבילך באמאזון והגיע תוך פחות משבוע עם שליח עד הבית בלי בעיות. (היה גם 10$ הנחה אז בכלל זה היה שווה).
יותר מזה בפעם הראשונה שהזמנתי האוזניות נעלמו במכס (בטח איזה עובד מכס לקח) אז קיבלתי מהם פיצוי + הזמינו לי את זה עוד פעם השירות באמת טוב.
הבעיה היחידה היא שאתה משלם את המחיר של המשלוח+המיסים מראש לBUY2USA לעומת איביי שאם אתה מזמין וזה לא נתפס במכס אז אתה בעצם מרוויח את הכסף הזה.
והמשלוח שלהם קצת יקר (עלה לי 120 ש"ח בערך).
זה משלוח לא כל כך יקר בהתחשב בזה שמשלוח אמריקאי בד"כ עולה בסביבות ה-25~30$ .
אבל, צריך לשלם מיסים אם יש כאלו .
בכללי אין צורך ב-BUY2USA אם אפשר להשיג את המוצר ממקום אחר, הרי בכל זאת אחריות אין
והביטוח שפאייפל מספקים לך מספיק טוב, ושליח עד הבית זה אחלה אבל אפשר ללכת גם לדואר זה לא משהו רציני.

המוכר מאיביי אמין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית