הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Beyond 5/3/1: Simple Training for Extraordinary Results

• פותח/ת השרשור incin
  • פורסם בתאריך
תשאל את קובה הוא זרק על זה מילה,
לפי מה שאני הבנתי זה רק תוכניות וטיפים בקיצור "פניני חוכמה" של וונדלר....

לפי התוכן עיניינים הוא נראה יותר מעמיק מהמהדורה הרגילה

לפי התוכן עיניינים הוא נראה יותר מעמיק מהמהדורה הרגילה
יש שם אפילו פחות עמודים מפה...
הסיכום בספר הזה הוא ב-131, אז כנראה שב-132-133 זה נגמר, 133 = אותו מספר עמודים 132 = פחות.
גם אם הוא נגמר ב-135 קשה לי להאמין שהוא מרחיב בהרבה באותו מספר עמודים...

• פותח/ת השרשור
יש שם אפילו פחות עמודים מפה...
הסיכום בספר הזה הוא ב-131, אז כנראה שב-132-133 זה נגמר, 133 = אותו מספר עמודים 132 = פחות.
גם אם הוא נגמר ב-135 קשה לי להאמין שהוא מרחיב בהרבה באותו מספר עמודים...

הספר הוא המשך ישיר של הספר הראשון, התוכן שמופיע בראשון ומופיע גם בשני הוא מינימלי (לפחות מביקורות של אנשים שקראתי).

הספר הוא המשך ישיר של הספר הראשון, התוכן שמופיע בראשון ומופיע גם בשני הוא מינימלי (לפחות מביקורות של אנשים שקראתי).
אם ככה זה נראה ממש מעניין, הייתי הולך על זה 😃

קניתי את מהדורת הקינדל. הוא שופך שם המון אפשרויות לתוכניות אימונים שמהוות וריאציות לתוכנית המוכרת.

גולת הכותרת של הספר, להבנתי, היא התוכנית Beyond 5/3/1, כמו שם הספר, והיא שונה ממה שהיה עד עכשיו. בגדול, זו עבודה על סינגלים, עם נפח לאחר הסינגל הכבד האחרון. התחלתי אותה בשבוע שעבר וזה נחמד מאוד לעבוד עם סינגלים. כמובן שמוקדם עדיין לדבר על תוצאות.

• פותח/ת השרשור
קניתי את מהדורת הקינדל. הוא שופך שם המון אפשרויות לתוכניות אימונים שמהוות וריאציות לתוכנית המוכרת.

גולת הכותרת של הספר, להבנתי, היא התוכנית Beyond 5/3/1, כמו שם הספר, והיא שונה ממה שהיה עד עכשיו. בגדול, זו עבודה על סינגלים, עם נפח לאחר הסינגל הכבד האחרון. התחלתי אותה בשבוע שעבר וזה נחמד מאוד לעבוד עם סינגלים. כמובן שמוקדם עדיין לדבר על תוצאות.

נשמע מאוד מעניין, שכנעת אותי.

תודה לכולם!

זו תוכנית עם אותן מטרות? התקדמות חודשית של 10 פאונד סקוואט ודדליפט ו-5 בלחיצות?

זו תוכנית עם אותן מטרות? התקדמות חודשית של 10 פאונד סקוואט ודדליפט ו-5 בלחיצות?

כן. במשך שלושה שבועות עובדים עם אותם המשקלים, עושים שבוע דילואד (אני חושב שאפשר פעם בשישה שבועות) ואז מעלים משקלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית