הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סקר ״שימושי״

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

האם שקלת / שוקל להתחיל להשתמש בחומרים.

• סה"כ מצביעים
    54

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
בין כה זה בעילום שם , שכל אחד יצביע ואני אשמח אם אכתוב את דעתו.

אני אתחיל ,

כן , בצעתי כבר סייקל (האומנם מאוד מאכזב ) אבל אני כבר מכין את עצמי לסייקל הבא.

הסיבה שהתחלתי היא מכיוון שאני מרגיש שהגעתי למקסימום שאני יכול , (כרגע) מבחינת התפתחותית - ולכן אני התחלתי להעזר בהורמונים .
הגיל הוא גם פרמטר , התחלתי בגיל 24 , גם מבחינה נפשית אני מוכן לזה מה שלא הייתי בעבר.

למה הכוונה בחינה נפשית?

אני אשאל את השאלה הכי נאיבית שיש-
אתה לא חושש מפגיעה בבריאות לטווח הארוך?

• פותח/ת השרשור
אני אשאל את השאלה הכי נאיבית שיש-
אתה לא חושש מפגיעה בבריאות לטווח הארוך?

שאלה שנויה במחלוקת , רובנו (אני מקווה) מודעים לתופעות הלוואי האפשריות , חלקן נוראות במידה ואתה לא עובד לפי הספר .
ומה שקורה בעצם זה שאנחנו מדחיקים את ״החששות״ האלו בוא נקרא להם וממשיכים בשלנו.

אני בגישה קצת שונה שהחיים קצרים ותעשה כל מה שאתה רוצה בסופו של יום הכל זה מזל, קח לדוגמא אדם שמעשן 50 שנה ועד היום ממשיך לעשן והוא כבר בן 63 , ומנגד אדם שעסק בספורט כל חיו לא שתה לא עישן ומת מהתקף לב. יש פה הרבה עניין גנטי , התופעות לטווח ארוך / קצר משתנות מאדם לאדם.
- ובנוסף , עקב הידע הרב , המחקרים והדיונים שרצים ברשת בארץ ובעולם , יש לנו את הידע כיצד להשתמש , כיצד להתאושש , וכיצד יוצאים ממצבים לא מצבים.

ולשאלתך , אני חושש מפגיעה לטווח הארוך (15-20 שנה) אך בוחר להדחיק זאת.

• אהבתי
Reactions: WII
שאלה שנויה במחלוקת , רובנו (אני מקווה) מודעים לתופעות הלוואי האפשריות , חלקן נוראות במידה ואתה לא עובד לפי הספר .

אני בגישה קצת שונה שהחיים קצרים ותעשה כל מה שאתה רוצה בסופו של יום הכל זה מזל, קח לדוגמא אדם שמעשן 50 שנה ועד היום ממשיך לעשן והוא כבר בן 63 , ומנגד אדם שעסק בספורט כל חיו לא שתה לא עישן ומת מהתקף לב. יש פה הרבה עניין גנטי , התופעות לטווח ארוך / קצר משתנות מאדם לאדם.
- ובנוסף , עקב הידע הרב , המחקרים והדיונים שרצים ברשת בארץ ובעולם , יש לנו את הידע כיצד להשתמש , כיצד להתאושש , וכיצד יוצאים ממצבים לא מצבים.

die young, die strong, dianabol
😛

אני חושב שזה גם תלוי באיזה חומרים אתה משתמש ובאיזה תדירות, אני בספק אם 2 סייקלים בשנה של טסט רפואי+ איזשהי תוספת שהיא גם רפואית, תקצר לבן אדם את תוחלת החיים או תגרום למחלות, (ויש כאלה שיגידו שזה אפילו יאריך אותם) אבל שזה מגיע לסייקלים כבדים של טרן ואוראלים והכל אנדרגראונד ובתדירות גבוהה, זה כבר סיפור אחר

אחלה אשכול
איך אני היתי רוצה להגיב פה , אין לכם מושג !
אבל אני מפחד שיתחיל פה ויכוח ויקראו לי בסוף שמן חייבס טוב נו נלך על זה בכל זאת ! יהיה מה שיהיה ...
אני אומר שצריך לחיות את החיים ולהנות וכל אחד שיעשה מה שטוב לו... אגב אני דוגל באמרה שאומרת :
בחיים צריך לנסות הכל !

אחלה אשכול
אבל אני מפחד שיתחיל פה ויכוח ויקראו לי בסוף שמן חייבס טוב נו נלך על זה בכל זאת ! יהיה מה שיהיה ...
אני אומר שצריך לחיות את החיים ולהנות וכל אחד שיעשה מה שטוב לו... אגב אני דוגל באמרה שאומרת :
בחיים צריך לנסות הכל !
צריך לנסות דברים אבל אל תגזים עם הלנסות הכל חחחח

• פותח/ת השרשור
להמשיך להצביע , כי מי שמצביע משפיע ✌️

אחלה אשכול
בחיים צריך לנסות הכל !
אני דוגל בדעה אחרת:
תנו לכל אחד לעשות מה שבזיין שלו ותפסיקו להתערב לאנשים בחיים 👑

• אהבתי
Reactions: WII
Back
למעלה תחתית