הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ריצה עם נעליים מיוחדות או מדרסים?

• פותח/ת השרשור Dimon
  • פורסם בתאריך

Dimon

משתמש מתחיל
63
1
נק' מוניטין:
1
63
1
שאלה למביני עניין. אני מתאמן כ6 פעמים בשבוע האימונים כוללים גם ריצות. אני משתמש המדרסים מותאמים אישית שעלו לי מלא כסף בהמלצת האורטופד שלי כי יש לי פלטפוס. המדרסים האלה עוזרים אבל האמת שהם מרגישים מאוד מוזר ואני לא מצליח להתרגל אליהם כבר חצי שנה. ( זה מקום מאוד מומלץ שגם האורטופד שלי אמר לי לעשות אותם דווקא בו). אני כל פעם מגיע. מגביהים לי אותם, מורידים לי אותם. אני כבר לא יודע מה הם עושים שם אבל עדיין שאני קם בבוקר ושם נעליים בשעתיים הראשונות יש לי הרגשה מציקה ברגליים. (אבל הכאבים בעקבים ובברכיים פחתו מאוד). וכשאני מתאמן באומסים גבוהים כפות הרגליים מתחילות לכאוב במקומות בהם המדרסים "טומחים" האמת שאני כבר די מיואש. לקנות נעלי ספורט רגילות ויקרוצ ולשים בהם מדרסים? או לקנות נעליים מותאמות לאנשים עם פלטפוס כמו כמה דגמים של סקוני למשל? מישהו מבין עניין בזה?

אז ככה, מנסיון שלי תלך על נעל איכותית.

אני אישית נועל את הAsics Gel Nimbus 15 ואני נהנה מכל צעד שאני עושה איתה, ממש גורם לך לרצות ללכת מרוב שהם נוחות - ללא ספק הנעל הטובה בעולם כיום.

מצורפת תמונה להמחשה, בהצלחה.

nimbus.jpg

נעלי ריצה זה דבר מאוד אינדבידואלי...
כל נעל מותאמת לרגל שונה ודריכה שונה של כף הרגל....
ממליץ לך ללכת למקום מקצועי שיש בו הליכון ושם הם בודקים את הדריכה שלך על הליכון מיוחד ומתאימים לך את הנעל.
במקרה שלי אני פשוט נעלתי את נעלי הריצה שלי(MIZUNO WAVE RIDER 16) ופשוט רצתי על ההליכון שבחנות ולפי תחושת הרגליים הבנתי שהם נוחות לי.
שלב הבא זה לקנות את הנעל מחו"ל בחצי מהמחיר שיש בארץ
ומזל טוב תתחדש.

מדרסים טובים אמורים להיות נוחים אחרי שבוע. לצערי יש לא מעט מקומות שעושים מדרסים יקרים אבל לא טובים. הבעיה לרוב מתחילה בלקיחת המידה.
לגבי הצורך במדרסים, האם יש לך כאבים כאשר אתה מתאמן או רץ בלי המדרסים?
אם כואב לך, תניח את הרגליים רטובות על עיתון או בריסטול ותראה את הצורה שנוצרה.
אם יש סימטריה או קרוב לכך בין שתי הרגליים תחפש נעליים מתאימות כאשר כדאי להפריד בין נעליים לריצה לנעליים להרמת משקולות.
אם אין סימטריה פתרון של מדרסים יכול לעזור ואני הייתי מבקש שיכינו לך מחדש את המדרסים אם כל הכיוונים לא עזרו.

• פותח/ת השרשור
עשיתי אותם באבידור מדרסים סניף ראשון. מישהו מכיר את הרשת? ובנוסף כבר ניסו להתאים לי אותם 3 פעמים. רגל שמאל שלי מצויינת ורגל ימין אני מרגיש את המדרס לא משנה כמה זמן עובר.

יכול להיות שהבעיה היא בהתאמה בין הנעליים למדרס
הרשת נחשבת טובה

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה אתה עוזר לי המון. במידה וארצה לקנות את האסיקס שהומלצו פה עם הג'ל לנעול אותם עם מדרסים או בלי?

נעליים ומדרסים צריכים להתאים זה לזה. כלומר אם המדרס מספק תמיכה אז צריך נעל נייטרלית .
ולכן כשבונים מדרס צריך להגיד לך איזה סוג נעליים מתאימות לו.
לאסיקס יש אחלה נעליים, אבל זה בכלל לא בטוח שהן יתאימו לך. יש לא חנויות שיוכלו לעזור לך בהתאמת נעליים.
תכתוב מאיפה אתה בארץ ואני יכול לעזור לך.

יש חנות של סאקוני באזור התעשיה שוהם או שתגיע בכל זאת לת"א

1- במשך 4 שנים שיווקתי נעליים של אסיקס והמסקנה היא : נעל טובה מאוד ! אבל בדיוק כמו סקוני מיזונו נייק ניו באלנס... הכל זה אותו גברת בשינוי אדרת.. כל אחד ומה שהוא אוהב
2- לכל חברה יש 2 סוגי נעליים עיקריות : נעל ניתרלית (ללא תמיכה כמו הנימבוס) ונעל עם תמיכה פנימית ( במקרה של אסיקס זה קיאנו)
עכשיו עם יש לך פלטפוס אתה צריך בגדול נעל עם תמיכה פנימית או מדרס אם תמיכה פנימית אבל את המידרס אתה חייב לשים בנעל ישרה ניתרלית ללא תמיכה על מנת שהיחס של השיפוע בתמיכה יהיה נכון ומותאם...
3- תנסה נעל עם תמיכה אולי זה יספיק ויהיה לך טוב .
4- תנסה אולי נעל בלי תמיכה וגם זה יהיה טוב - יש המון אנשים עם פלטפוס שנועלים נעליים בלי תמיכה ונהנים מזה.
5- לגבי המדרס עם הוא לא נוח לך - זרוק אותו לפח וכנירא שאבידור לא הצליח לעזור לך - תסיק את המסקנות לבד...

עכשיו נגיע למסקנות:
תנסה לקנות את הנימבוס ( או כל נעל ניתרלית ללא תמיכה) היא אמורה להיות הכי טובה עבורך ... תראה איך זה ? או שיה טוב או שלא...
אם לא תנסה נעל אם תמיכה עדינה כמו קיאנו
אחת מהאופציות צריכה לפגוע בול.
אם גם זה וגם זה לא טוב תלך למכון אחר של מדרסים ותנסה מדרס אחר (אבל רק על נעל ניטרלית)
בהצלחה בתור דוגמא אישית יש לי פלטפוס לא רציני אבל עדיין פלטפוס
עד לפני 8-9 שנים היתי נועל רק נעלים ניטרליות ללא מדרס וללא תמיכה והיתי מבסוט- אומנם זה לא נכון לי אבל היתי מבסוט.ואז יום אחד קניתי נעל עם תמיכה בגלל שהיא היתה יפה בעיני יותר מהנוחות שלה ומה שנקרא סבלתי בשביל יופי אבל ים הזמן התרגלתי עליה כי היא הנכונה עבורי ומאז אני רק עם נעלי תמיכה , מידי פעם אני קונה נעל ניטרלית אבל מרגיש שמשהו חסר וחוזר חזרה לתמיכה

• פותח/ת השרשור
אני סובל מפלטפוס בינוני וגמיש. אני חושב שאלך בנתיים עם המדרסים ועם נעליים נטרליות. תודה רבה על כל העזרה!

אני סובל מפלטפוס בינוני וגמיש. אני חושב שאלך בנתיים עם המדרסים ועם נעליים נטרליות. תודה רבה על כל העזרה!
בהצלחה גבר..
אל תתפזר רק בהוצאות מיותרות על מדרסים... אני אומר לך בתור אחד שעבד בתחום... זה בס״הכ עסק שמטרתו העיקרית והיחידה זה רווחים והבריאות שלך זה משהו שממש לא מעניין אף אחד שם...

• פותח/ת השרשור
בהצלחה גבר..
אל תתפזר רק בהוצאות מיותרות על מדרסים... אני אומר לך בתור אחד שעבד בתחום... זה בס״הכ עסק שמטרתו העיקרית והיחידה זה רווחים והבריאות שלך זה משהו שממש לא מעניין אף אחד שם...
http://www.pro-sport.co.il/products-page/running-shoes
אתה מכיר את החנות? מומלץ או סתם שטויות?
נעליים ומדרסים צריכים להתאים זה לזה. כלומר אם המדרס מספק תמיכה אז צריך נעל נייטרלית .
ולכן כשבונים מדרס צריך להגיד לך איזה סוג נעליים מתאימות לו.
לאסיקס יש אחלה נעליים, אבל זה בכלל לא בטוח שהן יתאימו לך. יש לא חנויות שיוכלו לעזור לך בהתאמת נעליים.
תכתוב מאיפה אתה בארץ ואני יכול לעזור לך.
אולי אתה יודע משהו?

חנות טובה עם מוכרים מקצועיים. תבקש הנחה על הנעליים. תגיד ששמעת שהם נותנים לכאלה שרצים באופן קבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית