הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פלטפוס ומשקולות

yogevnn

משתמש משקיע
7,906
2,086
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,125
7,906
2,086
שלום,

יש לי פלטפוס די רציני, קריסה של כל הרגל. בעבר הייתי שם מדרסים והיום אני כבר כמה שנים בלי בגלל שמפחד מהכאבים שנגרמו לי בעבר לאחר ששמתי מדרסים (השבית אותי לשבועיים בערך, ולא רוצה לאבד אימונים בגלל זה).

השאלה היא מה אני עושה לגבי סקוואט ודדליפט, הבנתי שיש בעיה עם הפלטפוס שיכול לגרום לכך שהברך קורסת פנימה, אני כרגע מתאמן עם נעליים שטוחות כמו אול סטאר. וכשעושה ריצות אז עם סאקוני גריד קוהישן. (בלי מדרסים).

האם אני חייב מדרסים? אול סטאר יעשה את העבודה? או שצריך נעליים מיוחדות? @yonizarkh

גם לי יש פלטפוס ואני מסקביט ועושה דדליפט עם אולסטאר והכל סבבה אין שום קריסה
בקשר לריתה אני את עם נעליים עם מדרסים אז אני לא יודע בקשר לזנ

שלום,

יש לי פלטפוס די רציני, קריסה של כל הרגל. בעבר הייתי שם מדרסים והיום אני כבר כמה שנים בלי בגלל שמפחד מהכאבים שנגרמו לי בעבר לאחר ששמתי מדרסים (השבית אותי לשבועיים בערך, ולא רוצה לאבד אימונים בגלל זה).

השאלה היא מה אני עושה לגבי סקוואט ודדליפט, הבנתי שיש בעיה עם הפלטפוס שיכול לגרום לכך שהברך קורסת פנימה, אני כרגע מתאמן עם נעליים שטוחות כמו אול סטאר. וכשעושה ריצות אז עם סאקוני גריד קוהישן. (בלי מדרסים).

האם אני חייב מדרסים? אול סטאר יעשה את העבודה? או שצריך נעליים מיוחדות? @yonizarkh

אם אין כאב --> אין בעיה.
תקפיד על טכניקה נכונה והכל יהיה בסדר.
כל הנושא של מדרסים הוא שנוי במחלוקת , ואם אין לך כאבים כרגע , אין שום סיבה שתתחיל לחשוב עליהם אפילו.

איחלתי לחייל בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה,
העיניין הוא שכרגע אני עם משקלים נמוכים, התחלתי לפני 4 שבועות רק, כרגע בסקוואט אני על 20 קילו רק..השאלה אם זה לא ישפיע בעתיד כשאגיע למשקלים גבוהיים, אם נעלי ליפטינג/מדרסים יעזרו אין לי בעיה לקנות, עדיף לי מכאבים שעלולים להשבית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית