הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע RFA 2014

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
,תחרות הRFA הינה התחרות הגדולה והרשמית של הקרוספיט הישראלי שמאורגנת ע"י עומרי פלד מקרוספיט הרצליה

השנה כיוון שמס' האתלטים והמועדונים גדל משמעותית, יש "תנאי קבלה" לתחרות- עומרי מחייב את האתלטים להרשם לOPEN של הקרוספיט העולמי, בתחרות הOPEN כל שבוע מתפרסם אימון במשך 5 שבועות על האתלטים לבצע את האימון ולהעלות את התוצאות לאתר הרשמי, שם הם מקבלים מיקום לפי האתלטים בעולם ובאותו איזור שלהם, ישראל היא במחוז "אסיה" עד היום תחרות הOPEN הייתה ה"מוקדמות" של תחרות ה"ריג'ונלס" שממנה עולים לGAMES , שזאת התחרות העולמית הגדול. שנה שעברה ישראל שלחה 2 אתלטים לתחרות ישראל שמלי ורם דובר, ישראל שמלי הגיע למקום ה10 ב"ריגונלס" אך כאמור לא הספיק לו לעלות לGAMES , ממה שידוע לי מהמחוז של אסיה עולה רק המקום ה1 בתחרות.
השנה ה50 אתלטים הישראלים (בנים\בנות) שיסיימו במקומות הגבוהים בOPEN יגיעו לתחרות הRFA.

עוד על הRFA של השנה והOPEN פה:
http://www.rfa.co.il/2014/01/rfa-2014-crossfit-open.html

יש לציין שבארץ מתקיימות גם תחרויות "ביניים" האחרונה התקיימה בירושליים והבאה בתור מתקיימת בקרוספיט פתח תקווה, התחרויות האלו חשובות לכל אתלט שרוצה להתחרות ולהתקדם בתחום, נסיון זה פקטור מאד חשוב בקרוספיט.
עוד על משחקי הGRAGE בקרוספיט פתח תקווה:
http://www.herowodisrael.com/#!garage-games-israel-2014/ctw7

זה לא קשור מי מגיע ראשון בregionals.
זה לפי נקודות, הוספים את כל האנשים עם הנקודות הכי גבוהות.
זה יכול להיות נגיד שמישהו הגיע מקום 6 עם 600 נקודות באחד האזורים בארה"ב, אבל עם נגיד היה משתתף באסיה היה מגיע 2 עם 600 נקודות, או באירופה 600 מקום 10, עדיין היו לוקחים אותו. משתתף בפתח תקווה, בהצלחה למשתתפים (-:

• פותח/ת השרשור
אלי מה שאתה אומר זה נכון, אבל ממה שהבנתי השנה באסיה מקום ראשון עולה לגיימס בכל מקרה, כי זה "כאילו" אין טעם לריג'ונלס אם אין כרטיס כניסה לגיימס משם... יכול להיות שאני טועה, אבל זכור לי שמישהו מהמתחרים הרציניים בארץ אמר לי את זה אני פשוט לא זוכר מי.

זה לא קשור מי מגיע ראשון בregionals.
זה לפי נקודות, הוספים את כל האנשים עם הנקודות הכי גבוהות.
זה יכול להיות נגיד שמישהו הגיע מקום 6 עם 600 נקודות באחד האזורים בארה"ב, אבל עם נגיד היה משתתף באסיה היה מגיע 2 עם 600 נקודות, או באירופה 600 מקום 10, עדיין היו לוקחים אותו.
--- עידכון הודעה, אתמול ב- 23:37, תאריך ההודעות המקורית: אתמול ב- 23:36 ---
משתתף בפתח תקווה, בהצלחה למשתתפים (-:

השתתפת בירושלים לא? איזה מקום סיימת? אני חושב שנפגשנו בתחרות

אגב,זה לא נכון. כל אחד מתחרה מה"אזור" שלו. אם מה שאמרת אומר היה נכון, לא היה טעם בכלל לregionals באסיה, כי פשוט היה נכנס עוד אמריקאי שהגיע רביעי.

נערך לאחרונה:
הייתי בירושלים כן, אני מקרוספיט חיפה, (לגבי מקום לא יודע)
וכן מן הסתם שמקום ראשון ייכנס, אבל המאמן שלי הסביר לי שזה הולך לפי ניקוד אני לא יודע בידיוק איזה זה הולך ב100% אבל מה שבטוח שזה לא רק לפי מקום.

הייתי בירושלים כן, אני מקרוספיט חיפה, (לגבי מקום לא יודע)

ד"שׁ ליפתח. הייתי איתו באותו המקצה, אחד לימינו.
ופורסם בקבוצת "קרוספיטרי ישראל, התפקדו" את כל המקומות והניקוד הסופי

יצא לנו לדבר כנראה אתה מקרוספיט תל אביב?
אני הילד בן 18 הקירח D:

נתתה עבודה טובה בתחרות אהה, התרשמתי מהיכולת יחסית לגילך.

Back
למעלה תחתית