הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו מכיר massdrops?

יובל60

משתמש מתחיל
69
2
נק' מוניטין:
2
69
2
הסתכלתי באתר באינטרנט מחול וראיתי תוסף תזונה שהוא לדעתי בכלל סטרואיד.
Massdrop
מישהו מכיר מה זה ? לא ידעתי אם מותר לעלות את הקישור של האתר

Massdrop

הוא מכיל את הנור17, דיבול. אותה הגברת בשינוי הדרת.

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה.
הוא מכיל את הנור17, דיבול. אותה הגברת בשינוי הדרת.
אני לא רוצה לפתוח נושא חדש,
רציתי לשאול במידה ועושים סייקל של טסט פרופ+וינסטרול 50 מ״ג כמה זמן לוקח לסייקל לצאת מהדם?כלומר עם אני עושה בדיקת סמים של ספורט תוך כמה זמן החומרים יוצאים מהדם ולא מתגלים?

Massdrop
מדובר ב-stack של שני פרו-הורמונים. הראשון צריך להיות מומר ל- 1testosterone בכדי להיות פעיל והוא מכונה גם 1Androstene או 1DHEA.
השני הוא פרו-הורמון (או יותר נכון פרו-סטרואיד) שצריך להיות מומר לננדרולון על-מנת להיות פעיל.
קצב ההמרה של שניהם לא ברור.
מנסיוני מדובר ב-Stack די גרוע אם כבר התכוונת להוסיף Pro-hormone או Designer steroid. אני יכול למנות עשרות חלופות עדיפות מהשטח הזה.

הבנתי תודה.
אני לא רוצה לפתוח נושא חדש,
רציתי לשאול במידה ועושים סייקל של טסט פרופ+וינסטרול 50 מ״ג כמה זמן לוקח לסייקל לצאת מהדם?כלומר עם אני עושה בדיקת סמים של ספורט תוך כמה זמן החומרים יוצאים מהדם ולא מתגלים?
ניתן לזהות וויני בבדיקת דם יעודית עד כחודשיים ממועד זריקה אחרונה ועד כשלושה שבועות ממועד בליעת הכדור האחרון.

• פותח/ת השרשור
הבנתי ,תודה תום.
סליחה שאני משגע אותך אבל שאלה אחרונה,הבנתי שיש טסט על בסיס מים שהוא ממש תוך יום יומיים יוצא מהדם ולא ניתן לגילוי בבדיקות סמים?מה שמו והאם יותר קשה להשיג אותו אותו מאחרים?

נכון. מדובר ב-Testosterone Suspension. ב-100mg של טסט כזה 100% טסט מאחר ואין אסטר. החיסרון הוא שיש להזריק פעמיים ואף שלוש ביום.
בלתי ניתן לגילוי כעבור שלושה ימים. יותר קשה להשגה (ולא אוסיף).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית