הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סי.טי פלצ׳ר מציג בפניכם את ההולק.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
אין בעיה להיום אלים עם המשקל לעשות רעש בשביל להכנס לאווירה בובל'ך, אבל מה שיותר מרגיז אותי הזלזול במשקל והצורך לעשות פוזה (ע"ע להרים בנאדם ל המוט) זה מסוכן דבילי ולא נותן שום דבר.

אין בעיה להיום אלים עם המשקל לעשות רעש בשביל להכנס לאווירה, אבל מה שיותר מרגיז אותי הזלזול במשקל והצורך לעשות פוזה (ע"ע להרים בנאדם ל המוט) זה מסוכן דבילי ולא נותן שום דבר.
מסכים בהחלט. רוצה להראות שאתה הכי חזק? מצויין! יש מספיק ארועים להוכיח זאת ( PL, STRONGMAN).תתייצב בשורה עם הטובים ביותר, ותעמיד את כוחך במבחן.

הבנאדם חיה מטורפת, אבל הסגנון של פלצ'ר מגעיל, אוהב לזיין במוח, לא רואה בסרטונים שלו שום דבר מעבר.

• פותח/ת השרשור
הבנאדם חיה מטורפת, אבל הסגנון של פלצ'ר מגעיל, אוהב לזיין במוח, לא רואה בסרטונים שלו שום דבר מעבר.

חבר, זה המוטו שלו:)

קח לדוגמא את Kali Muscle, גם ״משוגע״ אבל אדם נחמד סה״כ.

כושי + קעקועים + חזה מקפץ = בווום

מעניין איך יגיבו אם אצרח HULK SMASH בקאנטרי קלאב...
"אין חכם כבעל ניסיון".. רוצה לומר, עד שלא תנסה לא תדע. רק אל תשכח להצטייד מבעוד מועד בשכפ"צ,כפל"ד ורצוי גם רוס"ר כלשהו במידה ותאלץ לחלץ עצמך משם. עושה רושם שחברי הכנופיה שרוכבת שם בסערה על אופני המשענת תוך כדי צפייה ב"ערב חדש" לא יראו זאת בעין יפה. לך תדע מה הם עלולים לעשות..

נערך לאחרונה:
אחרי תחרות אני אערוך את הוידאו ככה שבמקום פקודת הפרס בבנץ של השופטים ישמעו hulk smash בקול של סיטי פלטשר

זה יהיה אדיר

• פותח/ת השרשור
אני שמח שהחדרתי פה מורק חדש.

ראיתי את הסרטון שוב..וחשבתי לעצמי
הבחור הגדול הזה...ההאלק כיביכול..הוא לא איזה פווארליפטר מוכר לפי מה שאני מבין וגם לא מפתח גוף...הוא פשוט מפלצת בתור תחביב.

ראיתי את הסרטון שוב..וחשבתי לעצמי
הבחור הגדול הזה...ההאלק כיביכול..הוא לא איזה פווארליפטר מוכר לפי מה שאני מבין וגם לא מפתח גוף...הוא פשוט מפלצת בתור תחביב.
ברחבי ארה"ב ניתן לימצוא חבר'ה, במרבית המקרים שחורים, שמשחקים כדורסל במגרשים בשכונות, ולא נופלים מרמתו של שחקן NBA ממוצע, ולפעמים אף ברמה מעל. כנ"ל לגבי מתאגרפים שלא מצאו דרכם לזירה מקצוענית אע"פ שיש להם את הסחורה. כך שמן הסתם ניתן למצוא גם מוטאנטים שבמקום לנווט עצמם לספורט תחרותי (יהיו הסיבות אשר יהיו) ממשיכים להכניס לטראומה אזרחים תמימים בחדרי כושר.

המעבר לחומרים עשה לו טוב, אני זוכר אותו שמן ולא חזק במיוחד פעם.

375 ליברה...סתם לתת נתון (ועושה את העבודה בשקט, בלי רוח, בלי צילצולים ובלי הקפצות חזה. אה כן, ובלי פאוצ'ים.

images
לא יודע מה איתך טבל הפאוץ מוסיף למיסטיקה של הסירטון

נראה לי שהיד שלו יותר גדולה מההיקף בטן שלי

Back
למעלה תחתית