נק' מוניטין:
18,773
- 7,794
- 6,163
אין בעיה להיום אלים עם המשקל לעשות רעש בשביל להכנס לאווירה בובל'ך, אבל מה שיותר מרגיז אותי הזלזול במשקל והצורך לעשות פוזה (ע"ע להרים בנאדם ל המוט) זה מסוכן דבילי ולא נותן שום דבר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים בהחלט. רוצה להראות שאתה הכי חזק? מצויין! יש מספיק ארועים להוכיח זאת ( PL, STRONGMAN).תתייצב בשורה עם הטובים ביותר, ותעמיד את כוחך במבחן.אין בעיה להיום אלים עם המשקל לעשות רעש בשביל להכנס לאווירה, אבל מה שיותר מרגיז אותי הזלזול במשקל והצורך לעשות פוזה (ע"ע להרים בנאדם ל המוט) זה מסוכן דבילי ולא נותן שום דבר.
הבנאדם חיה מטורפת, אבל הסגנון של פלצ'ר מגעיל, אוהב לזיין במוח, לא רואה בסרטונים שלו שום דבר מעבר.
"אין חכם כבעל ניסיון".. רוצה לומר, עד שלא תנסה לא תדע. רק אל תשכח להצטייד מבעוד מועד בשכפ"צ,כפל"ד ורצוי גם רוס"ר כלשהו במידה ותאלץ לחלץ עצמך משם. עושה רושם שחברי הכנופיה שרוכבת שם בסערה על אופני המשענת תוך כדי צפייה ב"ערב חדש" לא יראו זאת בעין יפה. לך תדע מה הם עלולים לעשות..מעניין איך יגיבו אם אצרח HULK SMASH בקאנטרי קלאב...
ברחבי ארה"ב ניתן לימצוא חבר'ה, במרבית המקרים שחורים, שמשחקים כדורסל במגרשים בשכונות, ולא נופלים מרמתו של שחקן NBA ממוצע, ולפעמים אף ברמה מעל. כנ"ל לגבי מתאגרפים שלא מצאו דרכם לזירה מקצוענית אע"פ שיש להם את הסחורה. כך שמן הסתם ניתן למצוא גם מוטאנטים שבמקום לנווט עצמם לספורט תחרותי (יהיו הסיבות אשר יהיו) ממשיכים להכניס לטראומה אזרחים תמימים בחדרי כושר.ראיתי את הסרטון שוב..וחשבתי לעצמי
הבחור הגדול הזה...ההאלק כיביכול..הוא לא איזה פווארליפטר מוכר לפי מה שאני מבין וגם לא מפתח גוף...הוא פשוט מפלצת בתור תחביב.
לא יודע מה איתך טבל הפאוץ מוסיף למיסטיקה של הסירטון375 ליברה...סתם לתת נתון (ועושה את העבודה בשקט, בלי רוח, בלי צילצולים ובלי הקפצות חזה. אה כן, ובלי פאוצ'ים.
![]()
חחחחח אשכרה אפילו הצחוק שלו מתאיםהבחור שצועק את ההולק צריך להיות שחקן קולנוע, יש לו את הכווול 😛 סרטון הזוי אבל גם מגניב בצורה מסויימת