הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חד פעמי ימנע גדילה טבעית בהמשך ?

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
כמה ק"ג אפשר לעלות מסייקל של 500 טסט ל 10 שבועות (סייקל ראשון) ?
כמה מתוך זה נוזלים ? כמה שריר ? וכמה ירד לאחר סיום הסייקל ?
או בקיצור כמה נטו שריר נרוויח מהסייקל ?

בנוסף נניח שאני עושה סייקל אחד כזה האם בעתיד אני לא אצליח לגדול טבעי ?

השאלה היא לשני סוגים של אנשים (שעדיין לא עשו סייקל)
1. מתאמן ותיק שהגיע לתוצאות טובות וגדל באופן טבעי
2. מתאמן בינוני שצבר מאסה אבל יכול עוד להתקדם באופן טבעי הרבה

בסופו של דבר מה ישאר מהסייקל זה תלוי ב-PCT ובידע של הבנאדם, אבל בסייקל ראשון אפשר להרוויח באזור ה-5 ק"ג שריר.

בנוגע לשאלה השניה, בנאדם שעשה סייקל כיוון שהוא הגיע למקס' פוטנציאל שלו בצורה הטבעית, ברור שלאחר הסייקל אין כמעט סיכוי שהוא יגדל באופן טבעי, הרי למה הוא עשה את הסייקל כי הוא לא הצליח לגדול יותר.

בנוגע לבנאדם השני, זאת תהיה טעות לעשות סייקל אם לא מימשת את כל הפוטנציאל שלך זה כמו להפעיל נייטרו שאתה על הילוך שני, זה יתן פוש אבל מיותר.

בנוגע לשאלה השניה, בנאדם שעשה סייקל כיוון שהוא הגיע למקס' פוטנציאל שלו בצורה הטבעית, ברור שלאחר הסייקל אין כמעט סיכוי שהוא יגדל באופן טבעי, הרי למה הוא עשה את הסייקל כי הוא לא הצליח לגדול יותר.

לוגיקה מדהימה.

מסייקל חד פעמי אין סיכון לעצור גדילה טבעית בכלל זה מיתוס דבילי שאין לי מושג מאיפה הוא הגיע

גם אחרי 10 סייקלים אתה תוכל להמשיך לגדול טבעי אבל סביר להניח שתיתבאס מזה חחח כי זה יקח לך המון זמן בהשוואה להתקדמות הגדילה שלך שאתה בסייקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית