הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ וורמודג׳ ונולבדקס

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חברים, אז היום הלכתי לאימון ותוך כדי האימון דיברתי עם האיש שמביא לי את החומרים לסייקל, הוא אמר לי שבPCT אני יכול לקחת רק נולבדקס ולוותר על הכלומיד כי זה סייקל רק של טסט, אני נוטה להאמין לו כי הוא חבר, אמנם לא קרוב קרוב אבל חבר, זה באמת נכון? אפשר לוותר על כלומיד אם עושים סייקל של טסט בלבד?

עוד שאלה שלי היא אם החברה וורמודג׳ היא טובה? הוא אמר לי שאין לי ממה לחשוש בעניין החברה, כי הוא לא קיבל את זה ממשהו שקיבל ממשהו אלא הוא מייבא בעצמו ושאין סיכוי שזה זיוף, הוא גם אמר שבאמת יש הרבה זיופים שרצים אבל אין מצב בעולם שהוא ייקח את הסיכון וייתן למישהו זיוף בשביל לעשות רווח, נראה בחור טוב בסך הכל ואמין, אבל לא פעם ולא פעמיים קרה שאנשים נפלו כי סמכו על מישהו, לכן אני מעלה כאן את השאלות האלו.

אימון הבא הוא מביא לי מחט ומזרק רק בשביל לנסות להכניס ולראות שאני מסוגל בעצמי להזריק לפני שאני קונה את כל החומרים, אחלה בחור באמת, צעיר גם, בערך בגילי טיפה יותר מבוגר, בן 32.

תודה למי שעונה.

רצוי להוסיף גם כלומיד ב-pct. בעוד טמוקסיפן הוא serm שחוסם רצפטורי אסטרוגן מעודף טסט שעבר ארומטיזציה, כלומיד מגרה את ההיפוטלמוס שבתורו מגרה את ההיפופיסיס לשחרר גונדורפינים ובכל להעלות רמות LH ו-FSH. פעולת האחרונים באשכים ובתאי הליידינג תוביל לייצור טסטוסטרון וזרע תקין.
אני נוטה להאמין לו כי הוא חבר, אמנם לא קרוב קרוב אבל חבר
אז מה אם הוא חבר?... הוא חבר טועה...

• פותח/ת השרשור
רצוי להוסיף גם כלומיד ב-pct. בעוד טמוקסיפן הוא serm שחוסם רצפטורי אסטרוגן מעודף טסט שעבר ארומטיזציה, כלומיד מגרה את ההיפוטלמוס שבתורו מגרה את ההיפופיסיס לשחרר גונדורפינים ובכל להעלות רמות LH ו-FSH. פעולת האחרונים באשכים ובתאי הליידינג תוביל לייצור טסטוסטרון וזרע תקין.

אז מה אם הוא חבר?... הוא חבר טועה...
תודה רבה על התשובה טום, כנראה באמת טעה.
יש לך איזה חוות דעת על החברה של הטסט?

תודה רבה על התשובה טום, כנראה באמת טעה.
יש לך איזה חוות דעת על החברה של הטסט?
ממה ששמעתי הדעות הן לכאן ולכאן מבחינת התוצאות וביקורות טובות מבחינת נוחות הזרקה.

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה, הבעיה זה שזה היחיד שנשאר לו.
חוות דעת נוספות התקבלו בברכה

אסי,

פנית אלי בפרטי ואמרתי לך את דעתי על אטלס.

אם יקח זמן לחפש מקור טוב יותר, תקח את הזמן, פזיזות היא מהשטן - האינטרס של הדילר שלך הוא למכור, לכן גם ויאל מלא בשמן ללא חומר פעיל יחשב בעיניו כ״טוב״.

נקודה למחשבה.

• פותח/ת השרשור
אסי,

פנית אלי בפרטי ואמרתי לך את דעתי על אטלס.

אם יקח זמן לחפש מקור טוב יותר, תקח את הזמן, פזיזות היא מהשטן - האינטרס של הדילר שלך הוא למכור, לכן גם ויאל מלא בשמן ללא חומר פעיל יחשב בעיניו כ״טוב״.

נקודה למחשבה.
זה נכון מאוד מה שאתה אומר, וגם כשאמרתה לי לרדת מהאטלס באמת ירדתי ממנו ואמרתי לבחור שמביא לי שאני רוצה משהו אחר והוא אמר שהוא מביא וורמודג׳ ושזה ממש טוב ונוח להזרקה, מלא בתקוות שמצאתי סוף סוף את החברה שמתאימה לי הסתכלתי כאן קצת בפורום וראיתי בדיוק כמו שטום אמר שהדעות בנוגע לברנד הזה הן חלוקות, מצד אחד הזרקה נוחה מאוד, מצד שני תוצאות בינוניות ומטה.
אני ממש נמצא במים שלא מוכרים לי, קומבינות ודיבור עם דילרים על חברות שבחיים שלי לא שמעתי עליהן דבר וחצי דבר זה משהו שאני לא כזה מבין וטוב בו, מאמין שעם הזמן זה יבוא אבל בינתיים אודה לך או לכל משתמש שניסה טסט פרופ והיה מרוצה מהתוצאות מוזמן לשתף אותי פה בחברה שהתנסה איתה.

• פותח/ת השרשור
אל תרוץ ישר לקנות תברר מעט בפורום או שתחכה לתגובות תמיד יש חברות יותר טובות בארץ
האמת ראיתי עליה ביקורות טובות פה באתר עכשיו כשאני הסתכלתי שוב, יש איזה חברה שאתה ניסיתה שהטסט פרופ שלהם טוב?

האמת ראיתי עליה ביקורות טובות פה באתר עכשיו כשאני הסתכלתי שוב, יש איזה חברה שאתה ניסיתה שהטסט פרופ שלהם טוב?
זה משתנה שמע אי אפשר לדעת איך הם היום לפני שנתיים ניסיתי אותם והם היו סבבה ועכשיו כבר לא כל כך , תלוי על מה אתה נופל . אני כרגע על חברה די חדשה בשוק עם פרופ וטרן

בעבר ניסיתי וורמודגה, האורלים היו טובים, הנפוסים חזק ועובד. הטסט היתי מעדיף משהו אחר, בסייקל האחרון השתמשתי בביומדיק, עבד טוב.
אני מתחיל סייקל עכשיו עם MXP הרבה מרוצים מהחברה, מתחיל טסט אנטט ומיקס בולד.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה גבר, מחר כנראה אני אדבר איתו, mxp אתה אומר? נשאל אותו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית