הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"בנות 12 תכננו לרצוח חברתן לכיתה ולקבור אותה בבור"

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
הארבע, תלמידות כיתה ו' מהמרכז, מואשמות שתכננו להוביל נערה לחורשה, לדקור אותה בסכינים שלקחו מחדר המורים ולקבור אותה בבור. הן למדו לטשטש ראיות מסדרה בערוץ הילדים
http://news.walla.co.il/?w=/10/2737584

העולם השתגע

מה זה גאליס ?
הסדרה שממנה הושפעו הבנות,
ציטוט:
לפי כתב האישום, הנערות למדו מצפייה בתכנית "גאליס" המשודרת בערוץ הילדים איך לטשטש טביעות אצבע, והחליטו לעשות זאת. שתיים מהן חיפשו את מנקה בית הספר כדי לקבל ממנו כפפות חד-פעמיות, אך הן לא מצאו אותו. כמו כן, הן תכננו לנעול נעליים ישנות על מנת שלא יזהו את טביעות הנעליים שלהן.

• פותח/ת השרשור
הסדרה שממנה הושפעו הבנות,
ציטוט:
לפי כתב האישום, הנערות למדו מצפייה בתכנית "גאליס" המשודרת בערוץ הילדים איך לטשטש טביעות אצבע, והחליטו לעשות זאת. שתיים מהן חיפשו את מנקה בית הספר כדי לקבל ממנו כפפות חד-פעמיות, אך הן לא מצאו אותו. כמו כן, הן תכננו לנעול נעליים ישנות על מנת שלא יזהו את טביעות הנעליים שלהן.
את זה הבנתי, מה קורה בסדירה הזו ?

אני ראיתי סאות'פארק עכשיו אני אלך להשתיל אנטנטה בתחת של חבר שלי.

ערוץ הילדים, MTV ורוב סדרות ותוכניות הטלוויזיה גורמות לדגנרציה מוחלטת. הפכו לעדר כבשים.

סעמק, אני בגיל שלהן ראיתי את "הופה היי" עם יגאל בשן, אהרון פררה ואבי הג'ינג'י.

ולפני מאות אלפי שנים קניבליזם היה לגיטימי, תפסיקו להאשים את הדור של היום,
תפנימו שתמיד היו ותמיד יהיו אנשים שחורגים מהנורמה.

ברור שהיום הכל חרא כי פעם הכל היה יפה ופשוט יותר ובכלל אצל השכן הדשא נראה ירוק מאי פעם.

טיפשות

זה בכלל לא כשל חינוכי .

זה כשל מיבני בנפש ( לווכחנים , אם בדמיון שלכם יתכן לעלות כזה רצון בגיל 12, תבקרו אצל פסיכיאטר בדחיפות ) .

הן צריכות להיות בתוך מבנה שכולל סורג ובריח .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית