הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה ספר: Practical Programming for strength training 2nd edition- rippetoe

SmokingSnake

משתמש משקיע
4,129
2,234
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,301
4,129
2,234
עותק של הספר, מדובר במהדורה שניה, הספר מכיל 204 עמודים שכוללים פיזיולוגיה, מושגים בסיסיים בבניית תכנית אימונים ובפריודיזציית אימונים, פריודיזציה למתאמן מתחיל, מתאמן בינוני ולמתאמן מתקדם(כולל אימוני סטרונגמן וחלוקה לבלוקים, תכנון לספורטאים) וכן תכנון לאוכלוסיות מיוחדות(אנשים מבוגרים וכו')
סיבת המכירה היא כי כבר הזמנתי את המהדורה החדשה ולכן אין לי מה לעשות עם הישנה היא סתם יושבת לי בארון.

שם המוצר: Practical Programming for strength training 2nd edition- rippetoe, הספר במצב חדש, קראתי אותו פעמיים בעצמי ומעולם לא העברתי הלאה לאחרים.

מחיר: קניתי את הספר ישירות מהאתר של ריפטו חדש מהניילון, עלה לי: 21.95 עם משלוח של 24.50 דולר, בשער הדולר דאז(3.65, המרת מטבע ל3.76 במעמד הקניה) זה יצא לי 180 ש"ח, אני מוכר את הספר ב100 ש"ח(כמעט חצי מהמחיר המקורי)

מקום מגורים:
אשדוד

נייד: אשדוד וגם מגיע לאונ' ת"א מספר פעמים בשבוע

משלוחים: כן, התשלום למשלוח ע"ח הקונה, לא בטוח מה העלות מעריך שלא יקר מאוד כי זה לא ספר כבד

יצירת קשר: פה בפורום או במייל: [email protected]

אמצעי תשלום: מזומן/ PayPal/העברה בנקאית, מי שבוחר לשלם בפייפל שיידע שעליו לשלם 7 שקלים יותר בגלל העמלה של פייפל

תמונות שצילמתי:
IMG_0284.jpg

IMG_0283.jpg

נערך לאחרונה:
מה ההבדל בין המהדורה הזאת למהדורה החדשה?

מה ההבדל בין המהדורה הזאת למהדורה החדשה?
שיכתוב של מספר פרקים להבנה קלה יותר לאנשים ללא בסיס והוספה של דיאגרמות. סה״כ העקרונות זהים.
הספר מומלץ - אחד מהספרים היותר טובים שקיימים איי שם בנושא של אימונים, אם כי אני לא אוהב את סגנון הכתיבה של ריפטו. יבש לי מידי.

אם אתה מגיע לאזור חיפה או יכול להעביר לי עם מישהו אני רוצה

• פותח/ת השרשור
כן, אפשר גם, אז תכתוב לי את הטלפון או משהו ונתקדם עם זה

Back
למעלה תחתית