הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

NFL Draft

LeapOfFaith

משתמש מתחיל
33
2
נק' מוניטין:
10
33
2
מי עוקב אחרי האירוע? אני מניח שלי יותר קל כי אני בארה״ב.

מה אתם חושבים על הבחירות עד כה? מה ההפתעה? מי הקבוצה המנצחת עד כה?

קליבלנד בהחלט הרוויחו בענק בדראפט השנה. לקחו בבחירה ה8 CB טוב שהם הזדקקו לו ובנוסף לקחו את הQB הטוב ביותר בדראפט, או לפחות הכי מעניין בדראפט, שזה גם הפתעה. שמנזל נפל עד למקום ה22.
מעניין שכמה תחזיות חשבו שמנזל יהיה בחירה 3, הנפילה הזאת מ3 ל22 זה הבדל של 10 מיליון דולר משכר + בונוס !!
קלווני שהיה הבחירה מספר 1 ברוב המאק דראפט נבחר ראשון.

לא היה לקליבלנד ק"ב פרנצ'ייז מ..מאיזה שנה באמת?90?91?
שיהיה להם בהצלחה באמת
לא כזה עוקב אחריי כל הקבוצות..מחכה שהקולטס יבחרו בסייפטי ובסנטר

• פותח/ת השרשור
כן המון זמן. קשה הבחירה הזאת למנזל, יהיה ממנו כל כל הרבה ציפיות והרוסטר של קליבלנד לא משהו בכלל.. הם יצטרכו לעשות הרבה שינויים. אם הוא מצליח לעשות עונה של 8-8 שם בשנה הראשונה זה יהיה מדהים אבל הציפיות יהיו לו ראליות ואני מקווה שזה לא יזיק לו. יש לו פייטר ספיריט לא מהעולם הזה והוא בוודאי ינסה להוכיח לכל הקבוצה שבחרו לפני הבחירה ה22 למה הם צריכים להצטער שהם לא לקחו איתו.

אם הקולטס יעשו את זה, הקבוצה הזאת תהיה כל כך מפחידה. לא יזיק להם גם OLB.

לא נראה לי שלבראנס יהיו רסיברים השנה..אוחח..בטח כ"כ עצוב להיות אוהד שלהם באמת.

כרגע הדראפט של הקולטס לא רע..לקחו בדראפט OT די ורסיטילי..אני מקווה שישימו אותו RT.
לקחו גם תופס :\ שזה השקעה לטווח ארוך בתכלס..אבל חושב שאפשר היה לעשות את זה בדראפט של שנה הבאה..הרבה יותר דחוף סייפטי וסנטר

היו צריכים לקחת אותי בדראפט..להיות הGM החדש..
אני כבר רואה את הגנת המסירה של הקולטס מדשדשת לה במקום ה25 בסטטיסטיקות :(

ג'וני פוטבול הוא "הימור" מאד קשה לדעת איך הוא ייתפקד בNFL , הוא אגב לא צריך כסף לדעתי (נראה לי שיש לו חוזה עם נייקי ושטויות כאלו)

תכנסו לאינסטגרם שלו תראו איזה דאנקים הוא דופק, פשוט אתלט ענק!

בקיצר...
10178008_10153018130975110_7115298350123773944_n.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית