הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גושים כואבים אחרי הזרקה hgh

Jony1982

משתמש מתחיל
238
77
נק' מוניטין:
551
238
77
שלום לכולם ושבוע טוב,כבר שבועיים בסייקל של הורמון גדילה בשילוב טסט ובולדנון,הכל הלך חלק בהתחלה,ביומיים האחרונים הופיעו לי כאבים באיזור הבטן היכן שהזרקתי ויש גושים מה לעשות???
ואיך נמנעים מזה,תודה

זה גושים קטנים כאלה מתחת לעור שנעלמים אחרי כמה ימים ? אם כן אז בסדר. אם זה מפריע לך אפשר להזריק את ה-GH גם לשרירים אתה יודע לא רק בשומן בבטן .

• פותח/ת השרשור
כן אפשר להיות רגוע?
למה זה קורה אבל?
וכן אני יודע שאפשר להזריק לשריר אבל מעדיף בבטן או במותן כדי לשרוף שומן מקומי:)
תודה רבה
אם יש פה עוד דעות או מישהו שקרה לו אשמח תודה

• פותח/ת השרשור
אמפולה של 10 עם 1 מל מיים 2 זריקות כל פעם,זה לא שזו הבעיה כי עשיתי אותו דבר כל הזמן והכל היה בסדר,לדעתי זה אולי הצטברות הזרקות באותו איזור למרות שאני משנה אהל זה עדיין ליד

10? 10IU? איך זה הגיוני ביוטרופין בא בויאלים של 12IU

אם אתה משתמש במשהו שהוא לא ביוטרופין ויש שם 10 איו בויאל ושמת 1 מ"ל אז הכמות של המים בסדר. בדרך כלל זה קורה כשמערבבים עם יותר מדי מים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא אחי עם הביוטרופין אני שם 1.5
יש לי גם גרין טופס וגם ביוטרופין
הגושים האלה כואבים ומעצבנים

גם 1.5 זה בסדר.
אולי זה מהגרין טופס. לא אמור להיות גושים מאוד גדולים שנשארים אחרי ההזרקה לזמן ארוך. ובמיוחד לא כאבים.....

ממה שקראתי ברשת כשחשבתי להשתמש בסיני, שמאחר והפורמולה שונה מהרפואי מבחינת ה 191 /192 אז יש כאלו שמפתחים רגישות. אני מכיר גם מישהו שהפסיק שימוש בסיני מהסיבה הזאת. מעין נפיחות כמו מעקיצה. אחד הדברים שמתלווים לתופעה זאת זה שהגוף מתחיל לייצר נוגדנים לחומר. שזה כשלעצמו בעייתי, מאחר ואתה לא רוצה שהגוף שלך יתחיל להיות יעיל בלחסל את ה gh שמסתובב בתוכו. אבל שוב, זה משהו שקראתי במספר מקומות ברשת, לא חוויתי או ניסיתי על עצמי - רק משתף... במקרה וזה יעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית