הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון צרבות liv52

• פותח/ת השרשור anabol0
  • פורסם בתאריך

anabol0

משתמש מתחיל
27
2
נק' מוניטין:
2
27
2
למישהו זה גרם לצרבות חזקות במשך כל היום? זה נמשך כבר כמה איזה יומיים אחרי שהפסקתי

למישהו זה גרם לצרבות חזקות במשך כל היום? זה נמשך כבר כמה איזה יומיים אחרי שהפסקתי

כמה שאלות:

מתי לקחת את הכדור?

מה הכאבים שיש לך? אתה מרגיש מעין תחושת מלאות בגרון? האם יש לך כאבים כשאתה אוכל? החמרה בשכיבה?

אמנם לא מליב52 אבל כנראה מכדור אחר - פעמיים שחטפתי צרבות וריפלוקסים חריפים ואני מקשר את זה לכדור

• פותח/ת השרשור
כמה שאלות:

מתי לקחת את הכדור?

מה הכאבים שיש לך? אתה מרגיש מעין תחושת מלאות בגרון? האם יש לך כאבים כשאתה אוכל? החמרה בשכיבה?

אמנם לא מליב52 אבל כנראה מכדור אחר - פעמיים שחטפתי צרבות וריפלוקסים חריפים ואני מקשר את זה לכדור
כן לי היו ריפלוקסים חריפים, איזה כדור זה?
אני לוקח רק מולטי, סידן ומגנזיום וכדור נגד אלרגיה

כן לי היו ריפלוקסים חריפים, איזה כדור זה?
אני לוקח רק מולטי, סידן ומגנזיום וכדור נגד אלרגיה

כדורי broccoli sprout
הופיעו לי ריפלוקסים חריפים לאחר שלקחתי לפני שינה

טיפול בעזרת כדורים מעכבי יצירת חומצה מסוג אומפרזול

לאחר כחודש וחצי לאחר לקיחת.הכדורים שוב ריפלוקסים ואז קישרתי את.המקרה הראשון לכדורים

• פותח/ת השרשור
כדורי broccoli sprout
הופיעו לי ריפלוקסים חריפים לאחר שלקחתי לפני שינה

טיפול בעזרת כדורים מעכבי יצירת חומצה מסוג אומפרזול

לאחר כחודש וחצי לאחר לקיחת.הכדורים שוב ריפלוקסים ואז קישרתי את.המקרה הראשון לכדורים

עבר לך בסוף?

המעכבי יצירת חומצה עושים רק יותר גרוע, בסוף הקיבה מתחילה לייצר יותר חומצה בגלל המחסור בחומצה שגרמו הכדורים. אני הפסקתי עם החלבי והחריף וזה הפסיק לגמרי ואז התחיל שוב עם הLIV52

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית