הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שירות צבאי

מור121212

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
סיימתי כיתה יא ועוד שנה וחצי בערך יגיע השירות הצבאי אני שוקלת בסביבות ה47 וזה מוריד לי את הפרופיל הצבאי משמעותית ל64 כלומר אינני יכולה לשרת בקרבי ואני כן רוצה. ניסיתי להעלות במשקל אבל הבנתי שאין טעם לעלות אחוזי שומן בגוף אז חשבתי לנסות לעלות את מסת השריר בגוף. הבעיה היא שאין לי מושג כלכך איך לעשות את זה והאם זה יהיה יעיל וכדאי בכלל. אשמח לעזרה תודה 😃

רק תקחי בחשבון שאת בת , רמות הטסטסורון בגוף שלך לא גבוהות כמו אצלנו (הבנים) - קצת ההתקדמות שלך יהיה אטי בהרבה

אבל מה שכן אם תשתדלי לעלות נקי ותאכלי נקי (שתכף אסביר לך מזה אומר) את תראי מדהים!

לעלות במסת השריר אלה החוקים:

לאכול בין 1.5-2 גרם חלבון ( זה ההמלצה לפחות ) על כל גרם בגופך

למשל את שוקל 60 את תצטרכי בין 90-120 חלבון ביום

שומן את יכולה בין לאכול בין גרם - 0.8 לכל קילו בגופך

פחמימות - השאר

את צריכה לחשב את ה-RMR שלך במחשבון

מזה RMR ? כמות הקלוריות שאת שורפת ביום מנוחה

למשל אני שורף 2000 ק"ל ביום זה הניטרלי שלי אם אוכל 2000 ביום לא אעלה ולא ארד במשקל

איך חשבתי את זה ?

נכנסתי למחשבון BMR והכפלתי את התוצאה ב 1.2 (שוב זה לא מדויק אבל זה יוצא דיי טוב )

עכשיו קיבלת את הניטרלי שלך

כדי לעלות במשקל אני אמליץ לך להוסיף עוד 200 ק"ל למאזן הניטרלי

למשל אני אצרך לאכול 2200-2500 כדי לעלות נקי

את צריכה לחלק את אבות המזון פחיממה שומן חלבון כמו שכתבתי לך למעלה

והכי חשוב שתשקלי פעם בשבוע לראות איפה את עומדת.

תרשמי לחדר כושר תקבלי תוכנית אימונים , או שאנחנו נעזור לך לבנות.

שיהיה המון בהצלחה! אולי לא היייתי ממש מובן אבל אני אשמח להסביר שוב...

אם שוקלים מתחת ל 50 קילו יהיה סעיף על תת משקל.תעלי איזה 3 קילו תשתי מים ,תאכלי לפני השקילה והמשקל אמור להיות בסדר.מקסימום בשירות תורידי את מה שעלית.

שקלתי 45 קילו בגובה 1.72.... גם לי הורידו פרופיל. דרשתי ועדה רפואית (כבר אחרי הגיוס) והחזירו לי אותו ל 97!
בלי קשר למשקל, תתאמני, תתחזקי, (שתיהיה מוכנה לגיבושים למנהם) תתעקשי ואני בטוחה שהכול יסתדר.

רזון חולני וגוף ספורטיבי נראים מאוד שונה ויזואלית.
בהצלחה

הי מור,
רציתי לחזק אותך בדרך שבחרת.
מכירה משהי בגילך ובמצבך שהלכה על האופציה של להעלות במשקל בעזרת תזונאית ותפריט עשיר בשומנים וסוכרים. אחרי חודשים לא הצליחה להעלות כלום וברגע שהפסיקה ירדה הכל פלוס עוד 1-2 ק"ג. בסוף הורידו לה פרופיל ל87 אבל היא חששה שיורידו יותר.

ברור לי שיש כאן אלמנט גנטי שמקשה על ההעלאה במשקל ובהחלט יתכן שהעלאה של מסת שריר, על ידי תפריט מתאים ועשיר בחלבונים, יכולה לעשות את העבודה ובנוסף אין לך מה להפסיד, בכל מקרה תזכי בגוף חטוב יותר בסופו של התהליך.
בהצלחה

Back
למעלה תחתית