הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Kai Greene and jay cutler workout chest חדש תהנו 😃

מרימים משקלים מטורפים כמו כלוםםםם !!!

לא נראה לי שזה האימון שלהם משום מה...
נראה יותר כמו שואו מהול בפירסום.

ראיתי סרטונים של קאטלר עובד וממה שזכור לי הוא עבד בצורה יותר רצינית. טווח תנועה מלא. לא יודע קשה לדעת איתם. לפעמים האימונים שלהם נראים הזויים וממש לא רציניים. כמו זה שבסרטון למשל. מניח שזה נטו צולם לflex והם לא באמת התאמנו ברצינות.

• פותח/ת השרשור

ראיתי סרטונים של קאטלר עובד וממה שזכור לי הוא עבד בצורה יותר רצינית. טווח תנועה מלא. לא יודע קשה לדעת איתם. לפעמים האימונים שלהם נראים הזויים וממש לא רציניים. כמו זה שבסרטון למשל. מניח שזה נטו צולם לflex והם לא באמת התאמנו ברצינות.

עדיין לא שווה להחמיץ את זה אפילו עם זה לא חצי ולא רבע מהאימון שלהם לא כל יום זוכים לראות את שתיהם ביחד בסוג של אימון 😉

וכשג'ף סייד מצלם את עצמו מכין ארוחות עמוסות בפחמימות שבוע לפני תחרות ומגיע חטוב, גזור ויבש יותר מנייר A4, הוא לא באמת אוכל 500 גרם פחמימה ביום?
וכשקאי אמר בתכנית בוקר שהוא משתמש רק במיץ תפוזים, הוא לא באמת התכוון לזה?
וואו, זה כאילו (רק כאילו) שכל התעשייה הזאת מבוססת על פרסום שקרי...

התעשיה הזאת די דומה לתעשיית הפורנו.

וכשג'ף סייד מצלם את עצמו מכין ארוחות עמוסות בפחמימות שבוע לפני תחרות ומגיע חטוב, גזור ויבש יותר מנייר A4, הוא לא באמת אוכל 500 גרם פחמימה ביום?
צריך לפרסם... וצריך לא להיות אהבל...😃

לא הבנתי אותך כהלכה, בוס.

אתה גאון.
כשעומרי כספי אוכל קורנפלקס וקופץ להטבעה מישהו באמת רץ לנשנש קורנפלקס על-מנת להטביע?... (לא...)
הם מפרסמים, את גופם ודרכו כל מיני מוצרים נוספים. זה בסדר, לגיטימי, כך עובד עולם הפירסום.

כשקאי גרין אומר מיץ תפוזים, הוא מתכוון ל JUICE
If You Know What I Mean

כשקאי גרין אומר מיץ תפוזים, הוא מתכוון ל JUICE
If You Know What I Mean
לזה?
1407591944186.jpg

כשעומרי כספי אוכל קורנפלקס וקופץ להטבעה מישהו באמת רץ לנשנש קורנפלקס על-מנת להטביע?... (לא...)
הם מפרסמים, את גופם ודרכו כל מיני מוצרים נוספים. זה בסדר, לגיטימי, כך עובד עולם הפירסום.
התגובה הראשונה שלי הייתה צינית לגמרי. זה ברור שזה בולשיט פרסומי ושהם צריכים לעשות את זה על מנת לממן את מיץ התפוזים שלהם.

אולי קאי גרין מדבר עם האשכולית המפורסמת

• פותח/ת השרשור
מזה משנה מה הם לוקחים ובמה הם משתמשים כל הכבוד לאן שהם הגיעו עם/בלי חומרים זה לא משנה.. גם עם לקיחת חומרים זאת לא דרך קלה להגעת תוצאה... הלאה עבודה של שנים על גביי שנים ולא החומרים.. כי בלי התמדה ועבודה קשה כל החומרים לא היו שווים כלום..

מזה משנה מה הם לוקחים ובמה הם משתמשים כל הכבוד לאן שהם הגיעו עם/בלי חומרים זה לא משנה.. גם עם לקיחת חומרים זאת לא דרך קלה להגעת תוצאה... הלאה עבודה של שנים על גביי שנים ולא החומרים.. כי בלי התמדה ועבודה קשה כל החומרים לא היו שווים כלום..
אתה רואה פה מישהו מזלזל בדרך שלהם או אומר שזה רק בזכות החומרים? אם החומרים היו הפקטור היחיד, חלק נכבד מהפורום הזה היה נראה כמו קאי.

• פותח/ת השרשור
אתה רואה פה מישהו מזלזל בדרך שלהם או אומר שזה רק בזכות החומרים? אם החומרים היו הפקטור היחיד, חלק נכבד מהפורום הזה היה נראה כמו קאי.

לא אני פשוט רואה פה ושם לפעמים תגובות של אנשים הבנאדם הזה לוקח חומרים מה הוא שווה סתם מעפן ועוד ועוד.. וזה סתם מעצבן..

Back
למעלה תחתית