הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פראג

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
מעונין לסוע באוקטוב לפראג אולי אפילו שיצא על יום כיפור.לא מזדמן לי כלכך לקרוא ולהעמיק אז פתחתי את הפוסט כדי לשמוע עיצות ומידע בנושא מזג אויר בתקופה הזו,אטרקציות שלא כדאי לפספס,המלצות למלונות טובים(ואם אפשר לא יקרים..)אוכל,דילים וכו'..
מודה לכולם.

הייתי בפראג שנה שעברה

אטרקציות:אם אתה אוהב גני חיות יש שם בין הטובים ביותר שביקרתי בהם (ביקרתי בהרבה)
תיאטרון צללים פשוט חובה, אל תלך לאיזה מקום זול ולא מוכר ככל הנראה יהיה שם חרא תלך למקום מומלץ.
מופעים של ימי הביניים, יש מקום נקרא U PAVAUKA מעלים שם מופעים עם אש, רקדניות, מוזיקה. כל זה בזמן ארוחת ערב של 6 מנות. לא היינו שם כי זה יוצא די יקר ל4 אנשים אבל זה נשמע ונראה (מסירטונים ביוטיוב) ממש מעניין.
ליד בית הכנסת יש מוזיאון אלכימיה, פשוט חובה. זה טיולים במערות תת קרקעיות ששם היו עוסקים באלכימיה הכל אמיתי וזה ממש ממש מעניין.

אוכל:
אם אתה שומר כשרות אז לא יודע מה להגיד לך, אם לא אז תתפרע ממליץ בחום על גבינה מטוגנת, הנקניקיות שמוכרים בחו. זה אורגזמה, VEPRIVA KALENA שזה כקילו וחצי בשר,תקנה מרק הוא מגיע בתוך צלחת מלחם וזה ממש טעים.
תדאג ללכת למסעדות של מקומיים, אל תלך למסעדות שתיירים אוהבים או מסעדות ברחבות מרכזיות כי זה אונס, גם במחיר וגם בטעם.

קניות:
אל תקנה במרכז העיר !
קח רכבת, תיסע לקצה העיר למקום שקוראים לו משהו עם BLACK ויש שם קניון ענק שקוראים לו ARENA, יש שם כל מה שאתה רוצה וצריך במחירים בריצפה.
קניתי שם נעליים של סיליו ב50 שקל, חולצות ב15,מעיל ב100.

לגבי מלון אני בטוח שאתה יכול למצוא משהו.

תסע לעיירה קרלובי וארי
יש שם מים מינרלים שזורמים ברחובות. תשתה. זה חם ויש לזה טעם של פיפי אבל לפחות תגיד שעשית את זה 😛
יש שם גם כל מני ספא ובריכות כאלה כמו חמי יואב רק בלי חמי יואב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית