עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שים לב מאיפה אתה קונה. בודי ריסרצ הפסיקו לייצר אותם. נשאר עודפים מהם אבל יש מלא זיופים במיוחד באינטרנט.מישהו יכול לתת חוות דעת על השימוש עם הדיאנבול שלהם ?
זה לא בדיוק נכון , המפעל נסגר אבל הפועלים שעובדים שם עדיין ממשיכים את קו הייצור בדיוק כמו british dispensary , למעשה בפועל זה לא בעיה להמשיך אפילו שהמפעל נסגר זה כולה לקנות את המכשיר לייצור כדורים ולקנות מאותו הספק את החומר גלםשים לב מאיפה אתה קונה. בודי ריסרצ הפסיקו לייצר אותם. נשאר עודפים מהם אבל יש מלא זיופים במיוחד באינטרנט.
דיבול זה זול מאוד.. אני לא אפרט יותר כי אסור לדבר על מחיריםהבעיה שהמחיר דיי מחשיד לכדור (פחות מ.קלן אפילו) דיבול נחשב חומר זול ?
דווקא אני יכול להגיד לך שהיה לי נסיון עם UG ואתה טועה בעברי הייתי משתמש עם סיירוקס וזה היה דיבול אחד החזקים שניסיתי , עשה אותי עצבני מ 4 כדור ביום אגרסיבי עליתי בנוזלים כמו בלון כח בחדר כושר , יש מלא UG בחול שיש להם אחלה ביקורות רק בארץ נעולים על חברה אחת או שנייםהמקורי תמיד טוב לא משנה איזה חברה (כל עוד זה לא UG) ואני לא צריך להמשיך לחפור על זה.. טיפה ניסיון אתה כבר תכיר ותדע לפי הצורה, והמקור.
אף חברה אין לה איזה מתכון סודי.., לפעמים רק אחרי שבדקתה ,זה או שהרווחתה או שהפסדתה.
אני יודע שעכשיו המון הולכים להתעצבן עלי ובמיוחד הותיקים חחח.
בלקן יש להם מיכשור שנראה ממש טוב ויקר ממה שראיתי שהם מפרסמים יותר טוב מהמון חברות.
יש ug מצויינים. רמה מאוד גבוהה.UG צודק באמת פה טעיתי יש הרבה יותר טובים מהרגיל אבל אני לא רוצה להתעסק אני טיפה פרנואיד. (אומר האחד שלוקח פראבולן 😆).
ישנם גם ug מצויינים בארץ שהחלו בייצור דיבול. לא רק בחו"ל. חלקם עד היום הוכיחו רמה מאוד גבוהה ויציבות מרשימה.יש מלא UG בחול שיש להם אחלה ביקורות רק בארץ נעולים על חברה אחת או שניים
חבר ניסה דיבול של סיירוקס וזה לא יותר מכדורי סוכרזית ....דווקא אני יכול להגיד לך שהיה לי נסיון עם UG ואתה טועה בעברי הייתי משתמש עם סיירוקס וזה היה דיבול אחד החזקים שניסיתי , עשה אותי עצבני מ 4 כדור ביום אגרסיבי עליתי בנוזלים כמו בלון כח בחדר כושר , יש מלא UG בחול שיש להם אחלה ביקורות רק בארץ נעולים על חברה אחת או שניים