הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר גנטיקה טובה

• פותח/ת השרשור TKgym
  • פורסם בתאריך

TKgym

משתמש פעיל
352
139
נק' מוניטין:
251
352
139
הרבה זמן אני שואל תוהה למה אנשים מתכוונים באמת שאומרים גנטיקה טובה?
מה ההגדרה לגנטיקה טובה?

שאתה רק מתחיל להתאמן ואתה נראה כמו מישהו שמתאמן שנה + .
שאתה לא שומר על תזונה שותה אלכוהול פעמיים בשבוע ורק הולך למכון איזה 3 4 אימונים בשבוע וגודל ומתחטב ... ישלי כמה חברים כאלה ... נפלאות הגנטיקה .

לא צריך ללכת למכון יותר מ4 פעמים. איפה בדיוק זמן התאוששות בהנחה ואתה לא על חומרים

מה שאמרו מעליי ואני אוסיף גם מבנה גוף ואסטטיקה והצורה של השרירים

שאתה רק מתחיל להתאמן ואתה נראה כמו מישהו שמתאמן שנה + .
שאתה לא שומר על תזונה שותה אלכוהול פעמיים בשבוע ורק הולך למכון איזה 3 4 אימונים בשבוע וגודל ומתחטב ... ישלי כמה חברים כאלה ... נפלאות הגנטיקה .
יש לי חבר אחד כזה, כל היום שולח בקבוצה של החברים תמונות של פיצות, שוקולדים, עוגות
ועדיין יש לו ורידים בבטן כאילו הוא בחיטוב מאז ומתמיד !

אורך של השרירים, נקודות החיבור שלהם..דברים מהסגנון הזה
Serge_nubret11.jpg

שים לב לבייספס למשל, מתחבר ממש באזור של המרפק, אצלי למשל זה מתחבר איזה 2 ס"מ מעל.
תסתכל על החזה..
בקיצר דברים מהסגנון הזה..אני לא הכי מבין בזה אז חכה לעוד תגובות.

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• imgres.jpg
    imgres.jpg
    KB 6.4 · צפיות: 256
לא יודע, תראה לי לא מכווץ
אבל נראה לי שכן, שים לב שיש לו אזור בלי שריר בכלל בין הבייספ למרפק

נזכרתי במשהו: http://www.sciencedaily.com/releases/2013/07/130712102844.htm
התוצאות של המחקר יכלו ללמד אותנו האם ניתן לבנות את השריר בצורה ספציפית,לשנות את נקודות החיבור בין הגיד לשריר,ולמתוח את השריר מצורתו הטבעית בעזרת אימון מסוים.. לא יודע מה נסגר עם זה.. אבל הנושא עדיין מעלה שאלות לגבי גנטיקה ואימונים.
האם הבייספס של ארני הוא תוצר גנטי בלבד או תודות לאימונים המתישים שלו? או החזה של מרקוס רול- גנטיקה או טווח תנועה מלא של פלייס?
אני משאר שהתשובה איפשהו באמצע. שניתן להשפיע על הגוף למרות הגנטיקה. אבל יש יוצאים מהכלל. התאומים של דניס וולף יכולים להראות שגנטיקה גרועה באיזור מסוים משפיעה על מבנה השריר- ושום כמות חומרים או אימונים לא תשנה את המבנה של סיבי השריר או את הגודל שלהם. השערה בלבד 😛.. חוץ מזה ראיתי רק מספר פעמים משהו שיכול להיקרא גנטיקה טובה- בלי קשר לחילוף חומרים אלא למבנה הגוף והעצמות. כתפיים רחבות,מותן צרה,גב רחב,צוואר טבעי גדול,צלעות רחבות. לכל אחד יש פלוס באיזור מסוים, למרות זאת נדיר לראות מישהו עם כל הדברים בו זמנית. לדוגמא לי יש צלעות רחבות וחזה ענק ובצד השני- התאומים קטנים ובקושי גדלים, וגם אם כן הם חוזרים למצב הטבעי שלהם אם אני מפסיק לאמן אותם..
נושא מעניין 😛

Back
למעלה תחתית