הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדכאי תיאבון

גליתה

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
בת 45 , שוקלת 76 , 170 גובה, חטובה, מתאמנת 4 פעמים בשבוע בחדר כושר אימונים אירוביים ואימוני כוח
מנסה להוריד במשקל 5 קילוגרם מיותרים ועל מנת להצליח צריכה להקפיד על דיאטה של 1200 קלוריות וזה מזה קשה
האם מישהי ניסתה משהו שהצליח לדכות לה את התיאבון - האינטרנט מפוצץ במידע וכולם אומרים שהתוספים שלהם עובדים אבל אני מעדיפה בעלי ניסיון

את יכולה לנסות לאכול יותר קלוריות כדי שאז תוכלי להגדיל את הגרעון כי לאכול 1200 קל' ביום זה בהחלט נמוך ולא מספק.

צריכה להקפיד על דיאטה של 1200 קלוריות
מי אמר?
אני כבר אומרת לך שזה לא נכון.
אין מצב שהRMR שלך כולל כל האימונים הוא 1700 קלוריות (נגיד שאת מורידה 500 כדי לרזות)
תבדקי שוב את הערכים שלך
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף בקריאה שניה, מאחר ואת שואלת על מדכאי תיאבון...
האם משמעות הדבר שלמעשה את לא שומרת על 1200 המדוברים ואולי אוכלת יותר משצריך?

מי אמר?
אני כבר אומרת לך שזה לא נכון.
אין מצב שהRMR שלך כולל כל האימונים הוא 1700 קלוריות (נגיד שאת מורידה 500 כדי לרזות)
תבדקי שוב את הערכים שלך
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף בקריאה שניה, מאחר ואת שואלת על מדכאי תיאבון...
האם משמעות הדבר שלמעשה את לא שומרת על 1200 המדוברים ואולי אוכלת יותר משצריך?

אני דווקא, הבנתי את זה אחרת: היא מחפשת מדכאי תאבון, משום שלטענתה, קשה לה להתמיד עם דיאטת (הרעבה) של 1200 קק"ל ועל-ידי שימוש במדכאים, זה יקל עליה.

אני לא מאמינה במדכאי תיאבון. תכלס, אם היו כאלה אפקטיביים, לא היו שמנים...
אבל תני לי להציע לך דרך אחרת...

חישוב RMR שלך הוא 1723 וזה בלי לקחת בחשבון את האימונים שלך.
השילוב של אימונים אנטנסיביים ומעט מידי אוכל גרם לגוף שלך לסטרס ולכן הוא מנסה "להגן" על הקיים.
אני מציעה לך בשלב ראשוני לצאת לתקופה של שבוע-שבועיים נייטרלית. כלומר לאכול 1700 קלוריות בלי אימונים אירוביים. את יכולה להמשיך באימונים אנאירוביים.
בתום השבועיים תחזרי למאזן קלורי שלילי אבל הפעם תחשבי את הערך הקלורי היומי של כל האימונים שלך ותוסיפי לRMR ורק אז תחסרי 500 ליצירת גרעון קלורי.

• פותח/ת השרשור
בחישוב שלי ה RNR הוא 1700 ואחרי הגירעון 1200 זא שאם אקפיד על 1200 כנראה שאצליח להוריד במשקל אבל אני לא מצליחה לשמור על 1200 ולכן שאלתי על משהו שאם אשתה או אוכל במהלך היום יעזור לי לשמןר על 1200. קראתי באתר על ציטרימקס, לא ניסיתי
יש את ההודיה שקראתי אבל לא ניסיתי,
קניתי משהו אחר של דש שלא עזר בכלום
טיפות וכל מיני
ולכן שאלתי

אין שום מדכא תיאבון חוקי שבאמת עובד ,
הדבר היחידי שבאמת עובד הוא אפדרין שורף שומן מספר אחת ומניסיון שלי גם מדכא תיאבון ,
תשמרי על דיאטה מאוזנת ותאכלי המון ירקות .

אולי אני עוזר במשהו:ראיתי בעדן מרקט איזה פחמימה שיש בה 9 קלוריות ב100 גרם. בהתחלה חשבתי שזה טעות ואז קראתי שבחומר סופח מיים במאות אחוזים מהמישקל שלו. מוכרים את זה בצורת אורז, פסטה וכו.

אולי אני עוזר במשהו:ראיתי בעדן מרקט איזה פחמימה שיש בה 9 קלוריות ב100 גרם. בהתחלה חשבתי שזה טעות ואז קראתי שבחומר סופח מיים במאות אחוזים מהמישקל שלו. מוכרים את זה בצורת אורז, פסטה וכו.

אתה מדבר על הסקיני פסטה שעשוי מצמח הקונג'אק הסופח אליו נוזלים ובכך גורם לתחושת שובע. הוא יכול קצת להועיל בחיטוב.

בת 45 , שוקלת 76 , 170 גובה, חטובה, מתאמנת 4 פעמים בשבוע בחדר כושר אימונים אירוביים ואימוני כוח
מנסה להוריד במשקל 5 קילוגרם מיותרים ועל מנת להצליח צריכה להקפיד על דיאטה של 1200 קלוריות וזה מזה קשה
האם מישהי ניסתה משהו שהצליח לדכות לה את התיאבון - האינטרנט מפוצץ במידע וכולם אומרים שהתוספים שלהם עובדים אבל אני מעדיפה בעלי ניסיון
גם אני כמו מרטין מטיל בספק את החישוב שלך לדעתי לא הכנסת את האימונים והאירובי לחישוב מה שיתן לך לפחות עוד 200 קלוריות ביום מה גם שהייתי מסתפק בהתחלה במאזן קצת פחות דרסטי מ500 במינוס.

Back
למעלה תחתית