הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשר לבית החזה (rib cage )

trovlet

משתמש מתחיל
163
1
נק' מוניטין:
-14
163
1
רציתי לשאול אם יש קשר בין אורך המותניים לבית החזה, כי לפי מה שהבנתי כמה שיותר גדול בית החזה שלך ככה המותן נראית קטנה יותר
זה נכון או שאין כל כך קשר?

ומישהו יודע באיזה גיל מספיק לגדול בית החזה?

ד"א יש פורום יותר נכון לפתוח נושא כזה?
הקפצה

שאלה מוזרה שלדעתי אין עליה תשובה חד משמעית. אצלי יש בית חזה ענק ומותן צרה. אולי יש משהו בהבחנה הזאת, כי שמתי לב שאנשים עם חזה קטן(יחסית) הם רחבים במותן(90 ס"מ+)

רציתי לשאול אם יש קשר בין אורך המותניים לבית החזה, כי לפי מה שהבנתי כמה שיותר גדול בית החזה שלך ככה המותן נראית קטנה יותר
זה נכון או שאין כל כך קשר?

ומישהו יודע באיזה גיל מספיק לגדול בית החזה?

ד"א יש פורום יותר נכון לפתוח נושא כזה?
הקפצה

זה תלוי גם ברוחב האגן שלך.
בית החזה מפסיק לגדול (מבחינת נפח ) כשהשלד מגיע ל"בגרות" הסופית שלו - בערך בגיל 17-18. היכולת לצבור מסת עצם יכולה להימשך בערך עד העשור הרביעי לחיים.

• פותח/ת השרשור
זה תלוי גם ברוחב האגן שלך.
בית החזה מפסיק לגדול (מבחינת נפח ) כשהשלד מגיע ל"בגרות" הסופית שלו - בערך בגיל 17-18. היכולת לצבור מסת עצם יכולה להימשך בערך עד העשור הרביעי לחיים.
הבנתי
יש איזשהו קשר משמעותי בין גודל בית חזה למותניים?

בכ"מ הדבר שהכי מעצבן אותי עד עכשיו זה גודל המותניים
רוחב הכתפיים שלי עדיין יותר רחב מרוחב המותניים העצום ( לטעתי ) וזה פשוט משגע אותי

יש דרך לקצר אותם? אני כבר לא יודע אם זה השומן שמתאסף שמה או שזה רוחב האגן או משהו אחר

חד משמעית מדובר בשטויות, יש לי מותניים רחבות שבאמת הורסות את האסטטיקה אבל החזה שלי ענק ואיבר די דומיננטי בגוף וכול מי שמכיר אותי יסכים על זה כי זה נורא בולט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית