הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם חייב ארימדקס בסייקל של אנדרול ?

DEKA300

משתמש מתחיל
151
5
נק' מוניטין:
9
151
5
אז ככה אני אחרי הפסקה מאוד ארוכה עליתי הרבה בשומן ואני מתחיל סייקל חיטוב
הסייקל יהיה 3 זריקות בשבוע -
1CC טסט
1.5 CC מסטרון
100 מ"ג אנאדרול

שמנים של בלאק
אנדרול של בלקן

בעבר סבלתי מגינו קטן שתמיד היה צץ בסייקלים עכשיו השאלה האם בסייקל כזה כדאי להוסיף ארימדקס ? כסף לא בעיה אין לי בעיה לקנות אוריגנל בית מרקחת וכן אני יודע כמה עולה.
אשמח לשמוע מכם

קבצים מצורפים

• IMG_0895.JPG
    IMG_0895.JPG
    KB 47.3 · צפיות: 324
אז ככה אני אחרי הפסקה מאוד ארוכה עליתי הרבה בשומן ואני מתחיל סייקל חיטוב
הסייקל יהיה 3 זריקות בשבוע -
1CC טסט
1.5 CC מסטרון
100 מ"ג אנאדרול

שמנים של בלאק
אנדרול של בלקן

בעבר סבלתי מגינו קטן שתמיד היה צץ בסייקלים עכשיו השאלה האם בסייקל כזה כדאי להוסיף ארימדקס ? כסף לא בעיה אין לי בעיה לקנות אוריגנל בית מרקחת וכן אני יודע כמה עולה.
אשמח לשמוע מכם
כנראה שיהיה כדאי להוסיף ארימידקס לסייקל, נניח במינון של 0.5mg/e3d (או קצת יותר במידה ומדובר בכדורי 1mg ללא אפשרות חציה).
אנדרול לא עובר המרה לאסטרוגן אבל מביא פעילות אסטרוגנית ברמת הרצפטור, ז"א שארימידקס לא יסייע ישירות בהפחתת ההשפעה האסטרוגנית הקשורה באנדרול אך הוא יפחית המרה של טסט ולכן יסייע בויסות הפעילות האסטרוגנית במהלך הסייקל.

כשהייתי על אנדרול גם 100מג התחלתי להרגיש אי נעימות בחזה- לקחתי כמה ימים 0.5 ארימידקס וזה ישר נעלם. הפסקתי את ארימידקס ומאז לא הופיעה

כמו שתום אמר, הארימידקס לא ישנה עבור האנאדרול אלא עבור חומרים אחרים.
טמוקסיפן שונה...

• פותח/ת השרשור
בחרתי באנטט כי לא בא לי לדחוף כמויות של שמן מנסיון שלי אפשר להתחטב טוב גם עם אנטט הכל עניין של אוכל הבנתי שהמקצונעים בחול עושים חיטוב גם עם סוסטנון

אז אוסיף אנסטרוזול רק בשביל להיות בטוח

אתה יכול לרכוש\להכין תמיסה של אנסטרוזול. יש באינטרנט "מתכונים" לזה, בעיקרון זה אומר להמיס את הכדורים באלכוהול עם אחוז גבוה ביחס מסויים ואז יש לך אפשרות לשלוט בכמויות ולחלק את המנות לאיזו כמות שתרצה.

בחרתי באנטט כי לא בא לי לדחוף כמויות של שמן מנסיון שלי אפשר להתחטב טוב גם עם אנטט הכל עניין של אוכל הבנתי שהמקצונעים בחול עושים חיטוב גם עם סוסטנון
גם אני בגישת הארוכים, טסט/טרן/דקה/בולד, לא רואה טעם לנקב כמו נרקומן.

כסף לא בעיה אין לי בעיה לקנות אוריגנל בית מרקחת וכן אני יודע כמה עולה
אז מדוע לא קנית גם את האננתת בית מרקחת? עם כל הברדק וחוסר הוודאות שרץ במוצרי UG בארץ, טסטווירון דפו של באייר הוא אי השפיות היחיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית