הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Fatgripz

• פותח/ת השרשור vithano
  • פורסם בתאריך
התנסיתי עם זה ויש לי גם אילטור מספוג שאני משתמש בעצמי. אני אוהב את זה, אבל לא בטוח שזה באמת תורם.

יש לי כאלה בבסיס.
זה מקשה על האחיזה ושורף את האמות. מבחינת תועלת, אני לא בטוח. לעשות עם זה את התרגילים הרגילים שלך זה רעיון רע, משום שהאחיזה תיכשל או שפשוט תעבוד חזק מאוד עם האמות במקום עם שרירים אחרים. לעשות עם זה תרגילים ספציפיים לאמות זה סבבה (להחזיק מוט כבד עם הגריפס לזמן מוקצב, למשל).

זה מעולה לדדליפט ולמתח, נותן אפקט אחר.
מומלץ

אתה יכול לעשות דדליפט עם אחיזה רגילה או HOOK וזה ישפר לך מאוד את האחיזה.

השתמשתי בזה שבועיים והעפתי את זה, אז אני לא יכול לדעת על השינוי המשמעותי שלו על האימונים.

השתמשתי בו במתח ובדדליפט. לדדליפט זה מיותר כי אתה סתם מעייף את הגב שלא לצורך, גם ככה כמות הפעמים שאתה יכול למשוך בשבוע היא מוגבלת כי מה לעשות הדדליפט זה תרגיל קשה.
למתח לעומת זאת מאד נהנתי, זה מעביר את הכח לאמות ומקשה מאד על ההרמה. הרגשתי קורולציה בין עבודה עם הגריפים לבין עבודה ללא.
הקרולוציה באה לידי ביטוי כנראה בכוח שנדרש ממך להישאר תלוי על המתח במשך התרגיל.

עכשיו זה מביא אותנו לשאלה מה המטרות באימונים שלך. אם זה התחזקות בתרגילי הבסיס כמו הדדליפט - תוותר ותמשיך למשוך עוד.
אם המטרה היא להיות טוב בכמה שיותר דברים (נניח לעשות יותר מתח) אפשר לקנות.
השאלה היא איך זה יתרום לאימונים שלך ההתחזקות הזאת. אתה יכול לקחת כל מכונה בחדר כושר לעבוד עליה ואז להתתקדם תוך מספר אימונים. האם זה באמת הואיל לך? לא יכול לענות כי לא השתמשתי במוצר מספיק.

(ד"א קניתי את הזיוף באלי-אקספרס שנמכר ב70₪)

מוצר מעולה , אני לפעמים עובד איתו במתח\חתירות או בפטישים.
יש מישהו שמתאמן איתי לפעמים ויש לו את הפאטגריפז אקסטרים הכתומות והם מטורפות.

לא הבנתי, לא ויתרנו על הכפפות והרמנו הארדקור כי הכפפות מרחיבות את המוט והורסות את האחיזה? מה זה עכשיו ה- fat grip הזה?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, לא ויתרנו על הכפפות והרמנו הארדקור כי הכפפות מרחיבות את המוט והורסות את האחיזה? מה זה עכשיו ה- fat grip הזה?
אם המטרה שלך זה להרים יותר,אתה תנסה לחזק את הגריפ שלך כמה שיותר(לכן משתמשים ברצועות אחיזה),אבל כדי לשפר את הגריפ(או להגדיל את האמות) משתמשים בזה.

מניסיון של חבר טוב שלי (והתנסויות שלי על הגריפס שלו) זה מוצר בן אלף זונות כדי לשפר את האחיזה שלך. זה נותן לך לעבוד על אחיזה עם משקלים יותר נמוכים שלא ישרפו אותך. נסה לעשות עם זה גם 100 קילו דדליפט ותראה איך אתה קורס. הגריפ היה הצד החלש שלו בדדליפט, הוא עשה רק דדליפט עם זה כדי לשפר את האחיזה שלו ולא נגע בכלל בכבד. אחרי שהוא הפסיק וחזר לדד רגיל הוא נתן איזה 10-15 קילו PR כי הגריפ שלו התחזק.
לא אומר להפסיק לגמרי דד אם אתה עם זה, אבל בשביל לשפר את האחיזה זה נותן לך תרגילי עזר ממש טובים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית