הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לימוד תרגילי בסיס במכון קרוספיט

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
מלמדים בערך לדעת ללמד (לא ב100 אחוז) + טעויות נפוצות של מתאמנים בסקוואט ואיך לתקן את הטעויות + תרגילי עזר למי שמתקשה להגיע למנח הסקוואט בפעמים הראשונות שלו.

אבל זה עדיין לא מספיק גם לדעתי.
דבר שני מלמדים בקורס סקוואט דדליפט ופרס. (ואת הנגזרים שלהם) +סטריקט מאסלאפ וקיפינג פולאפ זהו
תודה על המידע. דיי מראה את מה שכתבתי...
למעשה אתה יכול להיות מוסמך LVL 1 ולא לדעת ללמד את התרגילים כמו שצריך.
נדב, כמאמן (ומתאמן) קרוספיט שאוהב את התחום - שאלה רצינית: אם היה לך אח בן 14 שרוצה ללמוד את התרגילים ואתה לא יכול ללמד אותו (נגיד לרגע שאתה גר בארה"ב). היית אומר לו למצוא את הבוקס הקרוב אליו (=אקראי) וללמוד מהמאמן שיעשה לו את סדנת היסודות? (=מאמן קרוספיט אקראי)

אני דיי בטוח שלא, אבל תקן אותי אם אני טועה בניחוש שלי

אם הייתי גר בארה"ב יכול להיות שהייתי שולח אותו למכון קרוספיט, כן. שם יש מודעות גדולה לתרגילי הבסיס ומאמני קרוספיט שם בדר"כ באים עם רקע קודם. מה גם שכל מי שהיה ספורטאי כמעט בכל תחום עשה את תרגילי הבסיס האלו שם.
בישראל הסיפור הוא שונה, אבל בגדול רשמתי שאתה צודק(ושזה לא מספיק) אפילו בתגובה שלי רק רציתי לחדד לך מה באמת מלמדים בקורס הזה , ברור שזה לא יכול למקצע אותך בכלום חוץ מקצת ידע בסיסי.

רוב כוני הקרוספיט לא ילמדו אותך כמו שצריך.

כמובן שהכל תלוי במאמנים.
אני התחלתי קרוספיט בארה"ב עם מאמן באותה הקבוצה של מט פרזר, למדתי ממנו הכל בצורה מדויקת.
יש מאמנים טובים בארץ, אני מניח שצריך לבחון את המאמנים ולראות כמה דגש עם שמים על הפורם כי זה כל העניין..

Back
למעלה תחתית