נראה לי כשתנסה זה ישתנהלא, אפילו לא נשיקה.
אם פורנו לא מעורר אותך מספיק בגיל 17, נראה לי משהו כאן לא תקין האמתרק לפורנו וגם זה לא מעורר אותי מספיק
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה לי כשתנסה זה ישתנהלא, אפילו לא נשיקה.
אם פורנו לא מעורר אותך מספיק בגיל 17, נראה לי משהו כאן לא תקין האמתרק לפורנו וגם זה לא מעורר אותי מספיק
נראה לי כשתנסה זה ישתנה
אם פורנו לא מעורר אותך מספיק בגיל 17, נראה לי משהו כאן לא תקין האמת
לא תקין זה אומר שנער בן 17 אמור לקבל זיקפה רק מלחשוב על זוג שדיים...מה זאת אומרת לא תקין?
יכול לפגוע בי בבריאות?
לא תקין זה אומר שנער בן 17 אמור לקבל זיקפה רק מלחשוב על זוג שדיים...
תראה, אני לא איזה מומחה או משהו אז תתייחס בערבון מוגבל למה שאני אומר... לדעתי אם זה המצב אולי כדאי לבדוק רמות של הורמונים, טסט והורמונים אחרים... שוב, אני לא בטוח שזה משהו כזה, פשוט אני זוכר את עצמי ואת חברים שלי בגיל 17, אז במיוחד כאלה שעוד לא שכבו עם מישהי (כולל אותי), היה מספיק לראות פיסת עור של מישהי והיו מתחילים להזיל ריר...צריך לבדוק את זה?
או סתם אני מוזר.
תראה, אני לא איזה מומחה או משהו אז תתייחס בערבון מוגבל למה שאני אומר... לדעתי אם זה המצב אולי כדאי לבדוק רמות של הורמונים, טסט והורמונים אחרים... שוב, אני לא בטוח שזה משהו כזה, פשוט אני זוכר את עצמי ואת חברים שלי בגיל 17, אז במיוחד כאלה שעוד לא שכבו עם מישהי (כולל אותי), היה מספיק לראות פיסת עור של מישהי והיו מתחילים להזיל ריר...
דגדגן שהפך לפין זה טומר.רק שתדעו שדגדגן של בחורה זה פין לא מפותח (הורמונלית) #mindfuck
😱
כן , זה טומר.שמעתי על זה... עכשיו עולה לי שאלה, בחורה שלוקחת סטרואידים גודל לה הדגדגן? (ברצינות שואל)
ציטוט:
צליל ביקוע וכאב חד מלווים את רגע הפציעה.
שיקום הגבר שלא התכווץ במקומו, סגר ברכיים ושילב ידיים מעל המפשעה כשקרא את התיאור הנ"ל.
ככה זה כשהוא בריא: 😈@stitch איפה יש פה סמיילי שנעמד?