הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה קאי גרין - 20 שבועות לפני האולימפיה

• פותח/ת השרשור Bugsy
  • פורסם בתאריך
איזה ציפיות יש לך מ סטיב קוקלו ? איפו אתה רואה אותו באולימפיה ?
הוא התקדם משמעותית בשנתיים-שלוש האחרונות, ולאחרונה מציג שייפ מעולה בכל תחרות.
ב-2012 אף אחד לא שמע עליו (או קישר אותו לליגות הגדולות), ב-2013 התברג למקום ה-14, וב-2014 כבר חגג על המקום התשיעי.
הוא צעיר מאוד (השנה יחגוג 30), מביא לבמה משהו רענן ונקי, אפילו מעט תלת-מימדי. אני חושב שיש לו עוד פוטנציאל שצריך לצאת, אבל סך הכל הוא בגודל הנכון, די פרופורציונלי.
התחלתי לקחת אותו ברצינות בארנולד קלאסיק ברזיל של שנה שעברה, בה לקח את המקום הראשון בהליכה בעיניי:
Kuclo%20wins%20Arnold%20Brazil.002.jpg

לא רואה אצלו הרבה נקודות חלשות, והוא מתקדם יפה סך הכל.
אני אולי אופטימי בשבילו, אבל מאמין שהוא יכול להתברג בטופ 5 אם יעשה הכל כמו שצריך, ואולי אם כמה מהגדולים יעשו טעות קטנה.

על רמי אין מה לדבר. הבחור תופעת טבע, והוא עוד הולך לשבור שיאים בתחום הזה.

רק אני חושב שדניס וולף היה צריך לקחת?
attachment.php

attachment.php

2013-olympia-weekend-phil-heath-is-mr-olympia-champion_c.jpg

דניס וולף לא נראה טוב בעיניי. משהו בפיזיק שלו נראה עייף וזקן, ולא במובן הטוב והמלא ניסיון של המלא (בגרות שריר וכולי וכולי). הוא לא מספיק עגול, הוא לא (נראה) מספיק יבש. שים לב בתמונה הראשונה להבדלים בבטן בינו לבין פיל (אגב, @DarkMatter הנה תמונה שבה קאי נראה בהיריון חודש עשירי עם תאומים ופיל נראה חתוך ומשורטט בבטן).
דניס לא התחרה מול קאי ופיל, אלא מול שון רהודן ודקסטר ג'קסון. זה היה ברור שהמקומות הראשון-שני יהיו של קאי ופיל, ושלוש-חמש יתחלקו בין דקסטר, שון ודניס. דניס קיבל מתנה בעיניי, דקסטר נראה טוב ממנו לדעתי, אך מוקם מתחתיו.
יחסית לגובה שלו, דניס לא מספיק גדול לדעתי, ושוב, משהו בו אף פעם לא נראה מספיק טוב. אולי זה הצבא שלו, אבל הוא פשוט לא נראה מספיק עגול ומשורטט כמו שאר החבר'ה שהתברגו לטופ 5 בשנה שעברה.
בתמונה השנייה שים לב להבדלי הכתפיים-טרייספס-אמות, דווקא במצב רפוי.

אישית אני אוהב מאוד את דניס וולף אבל כן.. הוא לא נראה הכי טוב לעומת פיל

הרגליים של דניס וולף ניראות לא משהו בכלל ליד של פיל, לא רואה איך ישלו סיכוי ככה.

Back
למעלה תחתית