הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הסבר לגבי התופעה של הגברים שמתחרים בבגד ים נשי

vadim_bb

משתמש פעיל
452
135
נק' מוניטין:
195
452
135
אני לא כלכך מבין מה קרה פה קלטתי את זה כאן בפורום ומי חיפוש בפייסבוק הגעתי לבחור [ או בחורה ] שלא כלכך הבנתי מה הולך שם ..

https://www.facebook.com/monia.gioiosa.7/media_set?set=a.104576082942592.7985.100001706027271&type=3

זה גבר שעבר שינוי מין ? מה הולך כאן ? יש לו תמונות אם המשפחה שם שהוא נראה כמו גבר נורמלי .
מה רשמת? Ladyboy on steroids?

בדוק הוא/היא/הדבר הזה משלב/ת קוקספיט

• פותח/ת השרשור
מה רשמת? Ladyboy on steroids?

בדוק הוא/היא/הדבר הזה משלב/ת קוקספיט
חחחחחחחח האמת שראיתי אותו מגיב בפוסט של דני קגנוביץ לגבי היוניברס . סיקרן אותי לראות מי זה אז נכנסתי וראיתי אותו .
וראיתי גם כאן בפורום משהו דומה איזה גבר כזה . מעניין מה הם חשבו לעצמם " היי אני לא יכול להיות אלוף אצל הגברים .. אז בוא נעבור לנשים אולי שם אנצח " חח

יש הרבה מקרים כאלה, גם אני לא מבין מה מה הולך שם אבל הקטע הזה ממש דפוק 🙁

שיאנית העולם ב-SHW בכל המקצים (טוטאל עם/בלי רצועות, בנץ', דדליפט, סקוואט עם/בלי רצועות), כל האיגודים-
April-Mathis-at-Port-St-Lucie.jpg

שיאנית העולם ב-SHW בכל המקצים (טוטאל עם/בלי רצועות, בנץ', דדליפט, סקוואט עם/בלי רצועות), כל האיגודים-צפה בקובץ המצורף 28152
שיאנית?...
מה נסגר עם אנשים בעולם הזה !?
אחד מתחרה עם בגד ים של נשים השנייה נראית כמו ליליברידג' עם שיער ויותר לבן...

לא הבנתי את הבעייה ....אם זאת טרנסג'נדרית או סתם אישה שרוצה להתחרות ולהרים כמה שיותר במה זה שונה בגבר אחד פה שעולה על אחוזי גבוהים על מנת להרים כמ שיותר ,או לוקח כמות משוגעת של ממתקים כדיי לעלות במסת שריר מטורפת,סך הכול זה עוד אנוש אתם יודעים...

נערך לאחרונה:
לא הבנתי את הבעייה ....אם זאת טרנסג'נדרית או סתם אישה שרוצה להתחרות ולהרים כמה שיותר במה זה שונה בגבר אחד פה שעולה על אחוזי גבוהים על מנת להרים כמ שיותר ,או לוקח כמות משוגעת של ממתקים כדיי לעלות במסת שריר מטורפת,סך הכול זה עוד אנוש אתם יודעים...
זו לא בעיה, בסך הכל חריג ויוצא דופן. זה לא שונה בהרבה מאנשים עם פירסינג כבד, אנשים שאוכלים מטוסים או אנשים עם שני שמוליקים.

זו לא בעיה, בסך הכל חריג ויוצא דופן. זה לא שונה בהרבה מאנשים עם פירסינג כבד, אנשים שאוכלים מטוסים או אנשים עם שני שמוליקים.
אם אתה מבר על אנשים שמגיזמים בדברים מסיומים ,אני יכול להבין ,אבל עדיין זאת החלטה ובעייה שלהם והם ראשים ליצור מספיק נזק לעצמם עד כמה שהם רוצים. ואיכשהו עדיין בין השורות אני מרגיש סוג שלי רמיזה שאם שניי הדוגמאות פה היו אחד: גבר ליפטר שמן שיאן עולם,והשני גבר בילדר cis מיגדרי
לא הייתם עושים עניין כזה גדול מהם(אולי חוץ מבילדר כי בכול זאת פה בפורום הם ניחשבים לעופות המוזרים של הענף 😃)

שיאנית העולם ב-SHW בכל המקצים (טוטאל עם/בלי רצועות, בנץ', דדליפט, סקוואט עם/בלי רצועות), כל האיגודים-צפה בקובץ המצורף 28152

מי זאת הבחורילה הזאת? בדוק שזאת אישה? כמה סטרואידים היא לוקחת??
אני לא כלכך מבין מה קרה פה קלטתי את זה כאן בפורום ומי חיפוש בפייסבוק הגעתי לבחור [ או בחורה ] שלא כלכך הבנתי מה הולך שם ..

https://www.facebook.com/monia.gioiosa.7/media_set?set=a.104576082942592.7985.100001706027271&type=3

זה גבר שעבר שינוי מין ? מה הולך כאן ? יש לו תמונות אם המשפחה שם שהוא נראה כמו גבר נורמלי .

זאת בחורה שחייה הרבה זמן על טסט...
שתדע שגם נשים שרוצות לעשות שינוי מין ולהפוך לגבר מקבלות סייקלים של טסט רפואי..

מצד שני, הן הגיעו להישגים מרשימים בזכות הרבה הקרבה. יש הרבה גברים מהתחום שהחומרים הוציאו אותם מגבולות "הנורמלי".. אז גם פה, אם תשימו בצד את המראה החיצוני הלא טבעי, אפשר לפרגן להן על העבודה הקשה.

אני מפרגן בהחלט על העבודה הקשה ועל ההצלחה האישית שלה.
אבל המראה החיצוני שלה קצת מרתיע.. ומבלבל..

כן.. כנראה שבסדר העדיפויות פחות מעניין אותה אם אתם תמשכו אליה או לא 😛

בסופו של יום , אחרי כל האימונים והתחרויות והפרסים.. אני רק מקווה שיש מישהו או מישהי שהולכים לישון איתה בלילה ומסרקים לה את השערות בגב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית