הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Street Workout World Cup New York 2015

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
ביצועים מרשימים, אך הברזלים עצמם לא ראויים למתחרים. לאורך התחרות יש אנשים בצד שעוזרים לייצב את המתקן.

לפי מה שופטים את המתמודדים?כלומר באיזה קרוטריונים הם צריכים לעמוד מה גורם למקום ראשון להיות מקום ראשון

לפי מה שופטים את המתמודדים?כלומר באיזה קרוטריונים הם צריכים לעמוד מה גורם למקום ראשון להיות מקום ראשון
נראה לי שזה החלק של הפרייסטיל,יש תחרות של מתח עם משקל,עליות כוח,מקבילים עם משקל,פרונט לבר,פלאנץ....

יופי של סרטון. מענין אם / עד כמה בקלות מתעמל אולימפי היה מתמודד עם דברים כאלה.

• פותח/ת השרשור
לא חושב שמן הראוי לזלזל בהם. כנראה שהם מבלים באימונים על המוט הרבה יותר ממה שאנחנו מתחת למוט ובל נשכח שיש קהילת Street Workout ענפה בארץ, כולל חלק מחברי האתר, אז הודעה כמו זאת שלמעלה, עלולה להעליב חלק מחברי הקהילה.

זיו אני לא חושב שיש/היתה כוונה לזלזל. לטעמי הביצועים שלהם מדהימים.

• פותח/ת השרשור
גם אני מסכים שהם מציגים הישגים נאים, אבל לדמות אותם לקופים - זה לא ראוי.

לא חושב שמן הראוי לזלזל בהם. כנראה שהם מבלים באימונים על המוט הרבה יותר ממה שאנחנו מתחת למוט ובל נשכח שיש קהילת Street Workout ענפה בארץ, כולל חלק מחברי האתר, אז הודעה כמו זאת שלמעלה, עלולה להעליב חלק מחברי הקהילה.
אני התאמנתי פעם ב-street workout וזה הרבה יותר קשה ממה שזה נראה,אני מאוד מכבד אותם. ולפי הניסיון שלי מי שמתאמן ב-street workout מתאמן יותר מאשר מי שבמכון

יש להם כח יחסי אדיר!
מדהים!!

Back
למעלה תחתית