באג ובקשה בקשר ללוגים

הוקיסט שוקיסט

משתמש קבוע
1,924
1,032
נק' מוניטין:
6,854
1,924
1,032
דבר ראשון יש מין בעיה במערכת לוגים,נניח אני עושה עידכון בלוג במערכת לוגים ולאחר מכן עורך את ההודעה,העידכון של הלוג ב"דיון" לא יתעדכן (כלומר העריכה תתעדכן רק ב"עידכונים").
דבר שני אני חושב שיש מקום (אם זה אפשרי) שיהיה קיצור דרך מהמסך הראשי של האתר לעידכון של לוג, אני נניח, 90 אחוז מההודעות שלי בפורום זה עידכוני הלוג אז זה ממש יועיל לי.

דבר ראשון יש מין בעיה במערכת לוגים,נניח אני עושה עידכון בלוג במערכת לוגים ולאחר מכן עורך את ההודעה,העידכון של הלוג ב"דיון" לא יתעדכן (כלומר העריכה תתעדכן רק ב"עידכונים").
זה לא באג. מערכת הפורומים ומערכת הלוגים הן 2 מערכות שונות. לכן מה שתעדכן בהודעות בנושא ומה שתעדכן בלוג יהיה עדכון שונה ותצטרך לעדכן זאת פעמיים במידה ותרצה לערוך גם בפורום וגם בלוגים.

דבר שני אני חושב שיש מקום (אם זה אפשרי) שיהיה קיצור דרך מהמסך הראשי של האתר לעידכון של לוג, אני נניח, 90 אחוז מההודעות שלי בפורום זה עידכוני הלוג אז זה ממש יועיל לי.
אתה יכול להוסיף את הלוג למועדפים בפורום. בחוצץ "סקירה כללית", ליד הכפתור "אהבתי" יש "הוסף למועדפים". לאחר שאתה מוסיף את הלוג למועפדים אתה יכול להעביר את העכבר/ללחוץ על "מועדפים" בצד השמאלי של הפורום ליד כפתור "דואר" (הודעות פרטיות) וזה יופיע שם כקישור מהיר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית