עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדקך כלל ערב חג פתוח עד צהריים וחג זה תלוי יש שיסגרו ויש זיפתחו חלקיתשכחתי לשאול אותם אז אני רק מוודא שזה לא סגור או משהו כמו בכיפור..
טוב אני מאוד מקווה שיהיה פתוח(או לפחות בחלק מהיום)..נמאס מהכפייה הדתית הזאת, נחנקו 😵בדקך כלל ערב חג פתוח עד צהריים וחג זה תלוי יש שיסגרו ויש זיפתחו חלקית
המדריך לא רוצה לחגוג עם המשפחה שלו?טוב אני מאוד מקווה שיהיה פתוח(או לפחות בחלק מהיום)..נמאס מהכפייה הדתית הזאת, נחנקו 😵
אויש נו מה הקשר, זה חלק מהעבודה למי שמעוניין. זה כמו שתגיד לי שכל החיילים צריכים לצאת מהמוצבים שלהם, הם גם רוצים לחגוג את החג(דוגמא)המדריך לא רוצה לחגוג עם המשפחה שלו?
הוא מעדיף לשבת בדד עם הדאמבלים בזמן שכולם עם המשפחות שלהם?
חייל = כבאי = רופא מציל חייםאויש נו מה הקשר, זה חלק מהעבודה למי שמעוניין. זה כמו שתגיד לי שכל החיילים צריכים לצאת מהמוצבים שלהם, הם גם רוצים לחגוג את החג(דוגמא)
יש לא מעט מדריכים ולכן יש רוטציות. אני לא כועס על זה, אני כועס על הכפייה הדתית במדינה
רשמתי שזאת דוגמא. ובחייאת, אין לי כוח להיכנס לדיונים האלהחייל = כבאי = רופא מציל חיים
מדריך חדר כושר.... לא
מקסימום תעשה אימון אחד פחות, גם לנוח עוזר
חייל = כבאי = רופא מציל חיים
מדריך חדר כושר.... לא
מקסימום תעשה אימון אחד פחות, גם לנוח עוזר
בדיוק, לא מבין את הצדיקים כאן..יש לא מעט מדריכים אז מי שרוצה שיעבוד, מי שלא לא..ולתת אופציה לעבוד תשמיד כל שמחת חיים שיש אצל אנשים?
אם אין לך מדריכים שרוצים לעבוד אז תסגור,אין בעיה בכלל אבל תתן את האפשרות.
מצד שני מי רוצה לשלם יותר לשעה...