הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית מולטי טריינר

Rollbacks

משתמש מתחיל
97
20
נק' מוניטין:
35
97
20
היי חברים,
חשבנו לקנות כמה חברה לקנות את זה:
York 9101
יש שמה גם מכשירים במכונה וגם חופשי
אשמח לשמוע את דעתכם על המולטי טריינר והאם שווה את המחיר [משיגים עליו הנחה]

• פותח/ת השרשור
אפשר לפרק את הספסל מהמולטיטריינר כדי לעשות סקוואט/דד ליפט? וכמה כל הקומפלקט הזה עולה?
כן הספה מתפרקת ואתה יכול להתאמן שמה חופש לעשות את כל התרגילים שאתה רוצה.
ואת המוט החופשי אתה מקבל בניפרד
כל הסיפור כולל המוט ומשוקולות עד 60 קילו ייצא 5500 שקל ומקבלים עוד אביזרים נילווים ליד קידמית אחורית וכל מיני שטויות אין לי פה את הדף עם כל התוספות

כן הספה מתפרקת ואתה יכול להתאמן שמה חופש לעשות את כל התרגילים שאתה רוצה.
ואת המוט החופשי אתה מקבל בניפרד
כל הסיפור כולל המוט ומשוקולות עד 60 קילו ייצא 5500 שקל ומקבלים עוד אביזרים נילווים ליד קידמית אחורית וכל מיני שטויות אין לי פה את הדף עם כל התוספות
ומה תעשה כשתצטרך לעבוד עם 100 קילו? ועם 140 קילו? זה בסוף יעלה לך הרבה יותר כסף מזה וזה כבר מחיר מאוד גבוה לשלם.
לדעתי האישית, הייתי קונה כלוב עם מוט ישר ופלטות עד 180 קילו מכל הגדלים, מוט W ודאמבלים מתברגים ואת כל הסיפור הזה אפשר להשיג גם ב3000 לדעתי אם אתה קונה חלק מהציוד יד שניה. חבל לזרוק כזה כסף לדעתי

• פותח/ת השרשור
ומה תעשה כשתצטרך לעבוד עם 100 קילו? ועם 140 קילו? זה בסוף יעלה לך הרבה יותר כסף מזה וזה כבר מחיר מאוד גבוה לשלם.
לדעתי האישית, הייתי קונה כלוב עם מוט ישר ופלטות עד 180 קילו מכל הגדלים, מוט W ודאמבלים מתברגים ואת כל הסיפור הזה אפשר להשיג גם ב3000 לדעתי אם אתה קונה חלק מהציוד יד שניה. חבל לזרוק כזה כסף לדעתי

הבנתי אותך אתה דיי צודק,מצד אחד אני בצבא רוב הזמן ובקרבי אני לא עובר תמשקלים האלה כל כך כי אני אף פעם לא יכול להתאמן רציף
עכשיו לדוגמא יש לנו אימון פלוגה כבר חודש לא התאמנתי..
מצד שני עד שאני יעבור תמשקלים להוסיף עוד כסף למשקולות יד 2 נראה לי פחות בעייתי..אבל אתה דיי צודק.
השאלה האם רק עם כלוב מוט,מוט W וכדומה יהיה אפשרי להתקדם כמו עם המולטי הזה?

השאלה האם רק עם כלוב מוט,מוט W וכדומה יהיה אפשרי להתקדם כמו עם המולטי הזה?
בטח. וגם הרבה יותר טוב. כל מה שמתאמן מתחיל ובינוני צריכים זה ציוד לעבודה במשקל חופשי, כשבהתחלה מדובר רק בעבודה עם מוט ואחר כך אפשר לתסף גם בציוד כמו משקולות יד מתברגות ומוט W (ומתח אם אפשר להשיג גם).
ראיתי אנשים מוכרים ראק (כמו כלוב אבל פתוח וקטן יותר) יד שניה במצב מעולה ב1000 שקל, ופלטות יד שניה עולות פי 2 פחות מהאשר המחיר שלהם בחנות. אני הייתי חייל ואני יודע מה זה מחסור בכסף אז אני בטוח שאתה לא תרצה לזרוק את כל החסכונות שלך על ציוד שלא תקבל ממנו תועלת.
ממליץ לך להתייעץ עם @alalalal . הבנאדם בנה את החדר כושר הביתי הטוב ביותר שיצא לי לראות, הוא יוכל לתת לך טיפים לקניה נכונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית