הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אולסטאר

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
מה ההבדל בין אולסטאר לואנס(לסקוואט ודד)?זה משנה אם האולסטאר היא גבוהה או נמוכה?
עוד שאלה לא קשורה,אפשר להחליף את הפנדליי במתח בלינארית?אם כן,לחשב את התוספת משקל למ.ג ולעשות מזה אחוזים?
תודה מראש:s29:

בדר"כ אולסטאר גבוהה נותנת יותר תמיכה ויציבות לברך בעת הסקוואט ..בגלל זה עדיף אולסטאר גבוהות מאשר נמוכות..לשאלה השניה אין לי מושג לא מכיר את התוכנית אבל חפש בפורומים ..אתה בטוח תמצא

• פותח/ת השרשור
סבבה
ואתה יודע מה ההבדל בין ואנס לאולסטאר נמוך?

בדר"כ אולסטאר גבוהה נותנת יותר תמיכה ויציבות לברך בעת הסקוואט ..
מה הקשר לברך?.
הדבר היחיד שאולי אולסטאר גבוהות יתנו לך זה עוד כוח אלסטי (בדומה לרצועת ברכיים, רק במפרק הקרסול), ב-HB רוב הסיכויים שזה פשוט יגביל את טווח התנועה בקרסול ולא תצליח לבצע את התנועה בקרסול כמו שצריך .

• פותח/ת השרשור
מה הקשר לברך?.
הדבר היחיד שאולי אולסטאר גבוהות יתנו לך זה עוד כוח אלסטי (בדומה לרצועת ברכיים, רק במפרק הקרסול), ב-HB רוב הסיכויים שזה פשוט יגביל את טווח התנועה בקרסול ולא תצליח לבצע את התנועה בקרסול כמו שצריך .
אני עושה lb אז אז לפי מה שאתה אומר זה לא יפריע.אני אבדוק מה יותר יפה כי אולי אני אלך עם זה פה ושם חוץ מהחד״כ
והכוח האלסטי כזה משמעותי?כאילו זה יכול להוסיף טיפה משקל?

אני עושה lb אז אז לפי מה שאתה אומר זה לא יפריע.אני אבדוק מה יותר יפה כי אולי אני אלך עם זה פה ושם חוץ מהחד״כ
והכוח האלסטי כזה משמעותי?כאילו זה יכול להוסיף טיפה משקל?
לא ממש כי מפרק הקרסול הוא לא גורם מגביל בסקוואט.. לדעתי זה יכול רק להפריע אבל בlb זה אמור להיות בסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית