הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מכון קרוספיט בתל אביב

stephcurry

משתמש פעיל
340
22
נק' מוניטין:
42
340
22
שלום,
רציתי לדעת מהו המכון קרוספיט הכי מומלץ בתל אביב?
מעדיף כמה שיותר קרוב לצפון העיר, אבל אם יש טובים יותר במקום רחוק יותר אוכל להגיע.
בנוסף, רציתי לשאול האם אפשר לעבוד בקרוספיט רק על המרכיבים של אתלטיות מהירות וסיבולת ולעבוד לבד על העניין של הכוח?
הכוונה לערב אימונים עצמאיים בחדר כושר עם תכנית שלי במקביל עם אימוני קרוספיט.
המטרה היא להתחזק ולגדול (יותר בכיוון של בילדינג ופחות ליפטינג) ולהיות בכושר טוב מבחינת מהירות, סיבולת, אתלטיות וכו׳.
תודה רבה

קרוספיט העיר הלבנה. קרוב למגדלי עזריאלי.
יש שעות פעילות חופשיות בשעות הצהריים ובערב metcon\wod, אך המקום גדול מספיק בשביל לבצע אימונים בנפרד.
בנוסף, אחלה מאמנים שנותנים עצות ומוכנים לעזור.
אה כן, גם מייק שם 😆

• פותח/ת השרשור
קרוספיט העיר הלבנה. קרוב למגדלי עזריאלי.
יש שעות פעילות חופשיות בשעות הצהריים ובערב metcon\wod, אך המקום גדול מספיק בשביל לבצע אימונים בנפרד.
בנוסף, אחלה מאמנים שנותנים עצות ומוכנים לעזור.
אה כן, גם מייק שם 😆
תודה רבה!
תוכל להגיב גם לגבי השאלה השנייה?

הכי צפוני לדעתי זה בהדר יוסף
כן אתה יכול לעשות תוכנית שלך ולשלב עם קרוספיט.
השאלה היא כמה אתה מבין וכמה ותק אימונים יש לך בשביל לנהל לעצמך תוכנית כוח + אתלטיקה + קרוספיט

שלום,
רציתי לדעת מהו המכון קרוספיט הכי מומלץ בתל אביב?
מעדיף כמה שיותר קרוב לצפון העיר, אבל אם יש טובים יותר במקום רחוק יותר אוכל להגיע.
בנוסף, רציתי לשאול האם אפשר לעבוד בקרוספיט רק על המרכיבים של אתלטיות מהירות וסיבולת ולעבוד לבד על העניין של הכוח?
הכוונה לערב אימונים עצמאיים בחדר כושר עם תכנית שלי במקביל עם אימוני קרוספיט.
המטרה היא להתחזק ולגדול (יותר בכיוון של בילדינג ופחות ליפטינג) ולהיות בכושר טוב מבחינת מהירות, סיבולת, אתלטיות וכו׳.
תודה רבה
לעבוד לבד, כן. אני יודע שיש גם אימונים אישיים, אך אם הכוונה היא לעבוד עם תוכנית באופן עצמאי, אז כן.

עכשיו בהדר יוסף יש קרוספיט TLV, הם עוזבים בקרוב מאוד ויהיה שם בוקס אחר בבעלות אחרת, הוא אמור להיות מעולה.

במקומך הייתי מחכה.

• פותח/ת השרשור
עכשיו בהדר יוסף יש קרוספיט TLV, הם עוזבים בקרוב מאוד ויהיה שם בוקס אחר בבעלות אחרת, הוא אמור להיות מעולה.

במקומך הייתי מחכה.
כמה זמן לדעתך? שיחקתי כדורסל על השנה ופרשתי ואני רוצה להתחיל קרוספיט.. לחכות זה קצת בעייתי

הם פותחים ב1.11 לדעתי.
חבר׳ה מקצוענים וחזקים , ממליץ גם.

Back
למעלה תחתית