פנייה לצוות האתר לגבי אשכול מסויים

• פותח/ת השרשור yan
  • פורסם בתאריך

yan

משתמש פעיל
796
62
נק' מוניטין:
228
796
62
ביומיים האחרונים היה דיון בפורום סטרואידים ותרופות בו דובר על מקרה של בחור שהשתמש בחברה מסויימת.
בין אם לבחור יש אינטרס או לא הוא הביע דעה, כמו שאר משתמשי הפורום שחווים שם את דעתם על חברות כאלה ואחרות.
אני אמנם לא מהתחום בכלל אך זה מטריד לדעת שצוות הפורום משוחד באופן כזה שמוחק תגובות מזכיר פורומים אחרים.
מקווה שמשה ושאר המנהלים יידרשו לנושא (ולא בעלי השליטה בפורום הנ"ל)

אני גם בכלל לא קשור לתחום הזה, אני מניח שאתה מדבר על השרשור שנמחק - הבעיה עם השרשור היא שמשתמשים עם 0 הודעות נכנסים לפורום וממליצים או מנסים לשרוף חברות מסוימות, אין לנו שום יכולת לדעת מי הוא בעל אינטרסים ומי נותן חוות דעת אמיתית.

אני לא מחקתי את השרשור ההוא (למעשה נכנסתי אליו רק בעקבות ההודעה שלך) אבל אני לא רואה בעיה מיוחדת עם המחיקה.

במקרה עקבתי והמשתמש הנל בפורום מ2013

המשתמש שפתח את השרשור בפורום מ2013, לא הגיב על אף שרשור עד מאי 2015 ובמאי השנה כתב שבע הודעות, לא מהמשתמשים הפעילים באתר.

אם השרשור היה נפתח ע"י משתמש פעיל היה על מה לדבר וכנראה שהוא בכלל לא היה נמחק (אולי הודעות ספציפיות שנכתבו בשרשור ע"י בעלי אינטרסים כן).

• פותח/ת השרשור
בכל זאת הייתי מציע לבדוק את הטענות שלו . דברים מתחילים להסריח שם בפורום
גם אם לבחור יש אינטרס הוא העלה טענות שקשה לעבור עליהם מבלי לבדוק אם באמת יש בפורום שתולים

בכל זאת הייתי מציע לבדוק את הטענות שלו . דברים מתחילים להסריח שם בפורום
גם אם לבחור יש אינטרס הוא העלה טענות שקשה לעבור עליהם מבלי לבדוק אם באמת יש בפורום שתולים

גם בבית הלבן ישנם שתולים. ראה ערך #פולארד.

בשורה תחתונה, זה לא צריך להטריד אותך.

• פותח/ת השרשור
בתור מי ששוקל צעדיו בתחום אני חושב שזה מאוד אמור להטריד אותי אם יש משוחדים למיניהם במיוחד שהם מגיעים מההנהלה
כניראה שאני תמים מדי

בתור מי ששוקל צעדיו בתחום אני חושב שזה מאוד אמור להטריד אותי אם יש משוחדים למיניהם במיוחד שהם מגיעים מההנהלה
כניראה שאני תמים מדי
המנהל שמחק את האשכול הוא מהאחרון שיהיו משוחדים בנושא. הנושא נמחק בגלל מה ש @incin כתב לפני כן. אם הייתי רואה את האשכול לפני שהוא נמחק הייתי מוחק אותו גם כן.

כניראה שאני תמים מדי

בתור אחד ששוקל את צעדיו ,
אז אני רוצה להגיד לך שאתה נכנס לעולם אפל מאוד -
גם אם אבא שלך ימכור לך סטרואידים והכי תסמוך עליו בעולם - אולי לאבא שלך הביאו בכלל טסט מדולל ?
אין 100% יקירי , גם מהדילר שתקנה בחד"כ שלך יהיה לו אינטרס למכור לך משהו שיש לו יותר רווח .
מי אמר לך שמה שתקבל ממנו הוא 100% חומר ? אולי גם אצלו תקבל חומרים מדוללים או לא איכותיים .
אני כן יכול להגיד לך -
שאם אתה רואה המלצות של החבר'ה בפורום עם "ותק" זה נטו מנסיון שלהם .

שיהיה לך בהצלחה .

ביומיים האחרונים היה דיון בפורום סטרואידים ותרופות בו דובר על מקרה של בחור שהשתמש בחברה מסויימת.
בין אם לבחור יש אינטרס או לא הוא הביע דעה, כמו שאר משתמשי הפורום שחווים שם את דעתם על חברות כאלה ואחרות.
אני אמנם לא מהתחום בכלל אך זה מטריד לדעת שצוות הפורום משוחד באופן כזה שמוחק תגובות מזכיר פורומים אחרים.
מקווה שמשה ושאר המנהלים יידרשו לנושא (ולא בעלי השליטה בפורום הנ"ל)
אני מחקתי ומבטיח לך שאני לא משוחד.
לא מדובר בחוות דעת אלא בהשמצות עד כדי חשיפת שמות באופן שעלול להרוס לאדם את החיים.
חשוב מעט לפני שאתה יורה...

המנהל שמחק את האשכול הוא מהאחרון שיהיו משוחדים בנושא. הנושא נמחק בגלל מה ש @incin כתב לפני כן. אם הייתי רואה את האשכול לפני שהוא נמחק הייתי מוחק אותו גם כן.
אני מחקתי את רוב התגובות באשכול והשעתי את המדוברים.
פורום סטרואידים ותרופוצ נועד ליעוץ בלבד ולא לפרסום ומלחמות בין דילרים. אלה חייבים לעוף מ-LBS. בינתיים כל היצרנים/דילרים שהתנהגו באופן הנוגד את אופי תת-הפורום הועפו (לא אציין שמות משתמשים כמובן). כך יהיה גם בעתיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית