הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קורס מדריכי קרוספיט

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
מישהו יכול לתת קצת מידע לגבי קורס מדריכי קרוספיט.

היכן עושים? כמה זמן זה הקורס? עלות הקורס? והבנתי שיש גם הסמכה סופית בסמינר בחו"ל, זה נכון? או שלא חובה ?

• פותח/ת השרשור
האמת המידע באינטרנט לא כזה מובן ולא חד משמעי

אחלה, תודה
@Crossfiter

יש לך קצת מידע בעניין ?

הקורס יומיים, הוא מתבצע באחד הבוקסים בארץ (אני עשיתי במודיעין בזמנו אבל הבנתי שיש בנובמבר בהרצליה)
הקורס עולה 1000$
לא שמעתי על "הסמכה סופית בחו"ל"

מה עוד תרצה לדעת?

• פותח/ת השרשור
הקורס יומיים, הוא מתבצע באחד הבוקסים בארץ (אני עשיתי במודיעין בזמנו אבל הבנתי שיש בנובמבר בהרצליה)
הקורס עולה 1000$
לא שמעתי על "הסמכה סופית בחו"ל"

מה עוד תרצה לדעת?

יש דרישות מסוימות על מנת לעבור את הקורס? כמו להיות בעל תעודה מאמן חדר כושר?

יש לך את המספר טלפון שלהם שאברר מתי הקורס הבא ?

יש דרישות מסוימות על מנת לעבור את הקורס? כמו להיות בעל תעודה מאמן חדר כושר?

יש לך את המספר טלפון שלהם שאברר מתי הקורס הבא ?

מספר טלפון של מי? של קרוספיט הרצליה? אין לי אבל תגגל אותם בטוח שתגיע, או שתחפש omri peled בפייסבוק.

אתה לא צריך להיות בעל תעודת מאמן חדר כושר בשבילי לעשות את הקורס , אתה צריך להיות בעל התעודה כדי לאמן אח"כ באחד המכונים.

לגביי הדרישות, צריך לקרוא את חוברת הקורס (לא קראתי) בעיקרון ולעבור מבחן באנגלית שיש בסוף הקורס אם לא תעבור את המבחן תצטרך לעשות אותו מחדש (בחו"ל או בארץ) וזה יעלה לך איזה 300-400 דולר אז כדאי שתעבור.

• פותח/ת השרשור
מספר טלפון של מי? של קרוספיט הרצליה? אין לי אבל תגגל אותם בטוח שתגיע, או שתחפש omri peled בפייסבוק.

אתה לא צריך להיות בעל תעודת מאמן חדר כושר בשבילי לעשות את הקורס , אתה צריך להיות בעל התעודה כדי לאמן אח"כ באחד המכונים.

לגביי הדרישות, צריך לקרוא את חוברת הקורס (לא קראתי) בעיקרון ולעבור מבחן באנגלית שיש בסוף הקורס אם לא תעבור את המבחן תצטרך לעשות אותו מחדש (בחו"ל או בארץ) וזה יעלה לך איזה 300-400 דולר אז כדאי שתעבור.

אחלה
עזרת לי
תודה!

Back
למעלה תחתית