הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ערוץ יוטיוב

אתה מתכוון לעשות סרטונים רק של זלדה?
או שיש עוד בתכנון?

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון לעשות סרטונים רק של זלדה?
או שיש עוד בתכנון?

יש עוד בתכנון בגלל שזה ערוץ חדש והכל אני לא רוצה ישר לפתוח ולשחק בכמה משחקים בו זמנית
במשך נגיד ה5-6 סרטונים הקרובים עד שנתקדם עוד במשחק לנקודה שהיא לא ההתחלה עד שיהיה לסדרה סוג של בסיס מסויים אני ממשיך עם זלדה
אחרי זה אני אתחיל לצלם עוד משחקים שונים

כפי שנאמר כבר, הכי מפריע לי אורך הסרטון. 20 דקות זה way too much בישביל גיימינג ביוטיוב. אתה לא Pewdiepie שיכול להרשות לעצמו סרטונים של שעתיים וכולם יסתכלו כמו חמורים לא משנה מה התוכן.

• פותח/ת השרשור
חלק 3 יצא חם מהתנור
@Matty הורדתי את זמן הסרטון מתחת ל15 דקות תגיד לי איך זה

בנוסף שיפרתי את האיכות קול שלי (אני מאמין לי לפחות זה נשמע יותר טוב) בסרטונים אז אפשר להנות מהם קצת יותר (ב1% יותר אם כבר חח)

הנה קישור לסרטון

מחר יעלה סרטון של משחק חדש בשם DLC QUEST, משחק מאוד קצר חחח לקח לי 20 דקות לסיים אותו אז זה יהיה סרטון בודד
וכנראה משבוע הבא אני אוסיף עוד סדרה לערוץ שתרוץ לצד הסדרה של זלדה, כרגע אני לא סגור על איזה משחק לשחק, אם למישהו יש רעיונות הוא יותר ממוזמן להגיד לי ואני אבדוק את האופציה אם זה מתאפשר לי

חבל שאתה לא שומע בעצתי ועושה תסריט במקום לנסות לדובב על המקום ועוד אפילו לא בשפה שלך.
אף אמריקאי לא ייראה את הסרטונים שלך,אז חבל על המאמץ.

חבל שאתה לא שומע בעצתי ועושה תסריט במקום לנסות לדובב על המקום ועוד אפילו לא בשפה שלך.
איך אפשר לעשות למשהו כזה תסריט?

• פותח/ת השרשור

אני אעשה תסריט שאשחק במשחק שאין בו דיבורים יותר מידי ואני אמצא על מה לדבר במשך 15-20 דקות שהוא לא על תרבות הגיימינג או שיט כלשהו אחר
אני כבר כמה ימים מחפש משחק להוסיף לערוץ ועדיין לא מצאתי אחד
אם יש לך רעיון למשחק אני אשמח

נערך לאחרונה:
אני אעשה תסריט שאשחק במשחק שאין בו דיבורים יותר מידי ואני אמצא על מה לדבר במשך 15-20 דקות שהוא לא על תרבות הגיימינג או שיט כלשהו אחר
אני כבר כמה ימים מחפש משחק להוסיף לערוץ ועדיין לא מצאתי אחד
אם יש לך רעיון למשחק אני אשמח
זה לא נכון.. תקשיב למה ש @vithano אומר.
סרטונים כאלו בוא נודה,לא דורשים הרבה השקעה. אז אל תצפה להרבה צפיות מצד הציבור.

• פותח/ת השרשור
זה לא נכון.. תקשיב למה ש @vithano אומר.
סרטונים כאלו בוא נודה,לא דורשים הרבה השקעה. אז אל תצפה להרבה צפיות מצד הציבור.

אני הבנתי את זה אבל לא מצאתי משחק כלשהו שאני יכול לשחק בו ואחרכך לחתוך בו את החלקים הטובים
ולעשות עליו קומנטרי אני מחפש משחק כזה לכן גם שאלתי אם יש לכם רעיונות למשחקים

• פותח/ת השרשור

מכיר את המשחק פחות או יותר כנראה שבאמת אוסיף אותו כעוד סדרה לערוץ כי אינלי רעיון למשחק כבר
למרות שלא רציתי כלכך בגלל הפופולריות שלו לאחרונה ולא רציתי להיות אחד מתוך מיליון (ליתר דיוק 991 אלף)
כנראה בשבוע הבא ראשון או שני יעלה סרטון ראשון של המשחק
עכשיו צריך למצוא נושא לדבר עליו ואיך לדבר עליו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית