עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בונוס רציניאפשר להתאמן בלי חולצה זה כבר מעלה עלויות.
אחרי שפגשתי אותך אתמול, אני בטוח שהבונוס האמיתי זה להתאמן אצלך.זה בונוס רציני
אחרי שפגשתי אותך אתמול, אני בטוח שהבונוס האמיתי זה להתאמן אצלך.
מה זה, כולם פה מנסים להשכיב אותך... 😃🤭
אין לי מילים...
זה בגלל שהוא מחייך, כדאי לך לנסות גם:P:מה זה, כולם פה מנסים להשכיב אותך... 😃
לא טוב בזהזה בגלל שהוא מחייך, כדאי לך לנסות גם:P:
לא טוב בזה
אלה המחירים המקובלים, היחס האישי וההיכרות עם היכולות של כל מתאמן בשונה מחדר כושר מצדיקים את זה.
עולה לא מעט להשתמש בו כמו שאתה יודע מצויין
אני מלמד בשלוש שעות סדנת יסודות מה שמאמנים לא לומדים בשנה שלמה. שווה 180 שקל? אל תצא בהצהרות.
זה כמו שתגיד "180 ש"ח לאימון אישי? על מה? על זה שהוא גורם לי להזיע?" הכסף משקף את ההשקעה במנויים; הציוד שבמועדון הוא רק חלק מזה.
נקודה ראשונה: שים לב שכתוב (וגם מיושם) "בעלות של 180 ש"ח", כלומר: אנחנו (בקרוספיט כפר סבא) לא גובים את הכסף, אלא אם המתאמן בטל את המנוי לפני שעבור 3 חודשים. אם עברו 3 חודשים, אפילו שבועיים אחרי, אנחנו מחזירים את הכסף בלי להתייחס לסדנת היסודות.
נקודה שנייה: סדנת יסודות היא אמצעי שלנו לתת למתאמן להכיר את התנועות הבסיסיות, כדי שיהיה לו קצת יותר קל בהתחלה ובעיקר כדי שנוכל להתרשם מהתנועה שלו, ומיכולת הקליטה שלו. כך אנחנו יכולים לדעת מי עומד מולנו, להעביר את המידע בין המאמנים ולתת לו התייחסות מתאימה.
נקודה שלישית: אם למתאמן יש תנועה טובה וקליטה מהירה, אנחנו מצמצמים את סדנת היסודות.
אצלנו סדנת המועדון כוללת שני מפגשים, רובם המוחלט מתבצע 1 על 1, בזמן שמתאים למנוי ולנו. אם תחשב את זה, יוצא שזה 90 ש"ח לשעה של אימון אישי. האם גם עכשיו המחיר גבוה?
מדיניות אימונים פתוחים משתנה ממועדון למועדון ואינה קשורה למדיניות (שלא קיימת) של קרוספיט העולמית. אצלנו יש לא מעט שעות אופן ג'ים, גם במקביל לאימונים הקבוצתיים (עם הגבלות כאלה ואחרות). אם ביקוש, אז מבחינתי המועדון היה פתוח מ- 7:00 עד 0:00 רצוף.
*גילוי נאות: אני אחד מהבעלים של קרוספיט כפר סבא*
חחחח אין דבר כזה, אף בעל מועדון לא היה מאפשר כזה דבר.אפשר לבוא לביקור חד פעמי של סנדת יסודות ולא להרשם לחדר כושר ? בעצם לחסוך כמה אימונים אישיים עם סדנא כזו בתשלום חד פעמי של 180 ש"ח ? כי אין לי 1000 שקל לאימונים אישיים, אני בן 15 ואמא שלי לא תממן לי אימונים אישיים.
האמת שציינת את הקרוספיט כפר סבא אז אני מעוניין להתערב , את ההשקעה שהמאמנים שם משקיעים כלפי הלקוחות שלהם לא ראיתי באף מועדון כושר אחר(הכוונה לחדרי כושר ברשתות או במקומות פרטיים ותאמין לי בקרתי בלא מעט) , לגבי מועדוני קרוספיט אחרים אני לא הייתי חוץ מכפר סבא כך שאני לא יודע מה רמת המאמנים שם.
כיום אימון אישי עולה 150-200 ש"ח , אתה משלם איזור ה300 על מנוי חודשי ואתה מקבל מהמאמנים שם מעל ומעבר מה עוד אתה צריך?
הקטע בקרוספיט שאתה לא משלם על מוט וברזל ועושה אללה בבאללה , אתה משלם עבור אימון קרוספיט ותאמין לי שאתה תקבל שם הדרכה ראויה
חחח, חשבתי אולי... בכל מקרה ראיתי באתר של קרוספיט הרצליה את המשפט הזה :חחחח אין דבר כזה, אף בעל מועדון לא היה מאפשר כזה דבר.
תתייעץ עם עומרי פלד, הבעליםחחח, חשבתי אולי... בכל מקרה ראיתי באתר של קרוספיט הרצליה את המשפט הזה :
*התשלום עבור סדנת היסודות כולל 3 שבועות מתנה להצטרפות לאימונים ללא הגבלה, למימוש מידי.
ורשום שסדנת יסודות אישית עולה 600 שקלים, וקבוצתית עולה 450 שקלים, אז אוכל ללמוד טכניקות בזמן הזה בטח ואז לעבור לחדר כושר אחר, בנוסף, כדאי לקחת סנדת יסודות אישית או קבוצתית ? כאילו, בקבוצתית יש גם יחס אישי ?
יש לו משתמש פה ?תתייעץ עם עומרי פלד, הבעלים
לא, אני מניח שצריך פשוט להתקשר לקרוספיט הרצליהיש לו משתמש פה ?
אפשר לבוא לביקור חד פעמי של סנדת יסודות ולא להרשם לחדר כושר ? בעצם לחסוך כמה אימונים אישיים עם סדנא כזו בתשלום חד פעמי של 180 ש"ח ? כי אין לי 1000 שקל לאימונים אישיים, אני בן 15 ואמא שלי לא תממן לי אימונים אישיים.
דיברתי כבר עם מייק. תודה.תשכנע אותך לרשום אותך ל"חוג"קרוספיט.
תכלס 400 שקל בחודש על חוג זה מחיר ממש לגיטימי על מעל שלושה אימונים בשבוע.