הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דני קגנוביץ' ב-Ynet

Mike772

משתמש פעיל
931
408
נק' מוניטין:
463
931
408
היה כבר כמה ימים מאז התחרות הרבה כעס בקבוצה שלו בפייסבוק על זה שלא מתייחסים להישג כמו שצריך.
וחוסר פרגון.
אחרי איזה אמירה שהייתה בתוכנית בוקר בערוץ 2.

עכשיו קיבל כתבה כמו שצריך.
נחמד ביותר 😃

לראשונה: ישראלי הוא הזוכה הגדול בתחרות מר עולם

ממש עצבנו אותי כל התגובות המזלזלות לכתבה.
אנשים לא רואים את כל ההשקעה שצריכה להיות כדי להצליח בספורט הזה וכל מה שהם מגיבים זה "שכל קטן" או "הכל סטרואידים" כאילו שאחרי סייקל אחד אתה נהיה ככה בלי לעשות משהו.
פשוט בושה שאנשים מגיבים ככה.

נניח בצד את העצבים שקיבלתי מהתגובות, דני באמת השתפר בשנה האחרונה, באמת כל הכבוד לו.

• פותח/ת השרשור
ממש עצבנו אותי כל התגובות המזלזלות לכתבה.
אנשים לא רואים את כל ההשקעה שצריכה להיות כדי להצליח בספורט הזה וכל מה שהם מגיבים זה "שכל קטן" או "הכל סטרואידים" כאילו שאחרי סייקל אחד אתה נהיה ככה בלי לעשות משהו.
פשוט בושה שאנשים מגיבים ככה.

נניח בצד את העצבים שקיבלתי מהתגובות, דני באמת השתפר בשנה האחרונה, באמת כל הכבוד לו.
אין מה להתעצבן, זה אחד מענפי הספורט הכי לא מובנים לקהל הרחב.
ויש עוד הרבה ענפי ספורט לא מוערכים בארץ.
אנחנו מדינה של כדורגל זבל, וכדורסל.
זה מה שהולך.

אנחנו טובים בכל כך הרבה ענפי ספורט אחרים שלא זוכים לסיקור בכלל, שלא לדבר על תמיכה מהמדינה.

אסור להתייחס לתגובות באתרים כאלו, אני מאמין שהאתר בוחר בקפידה את התגובות ביחס הפוך לאיי קיו של הכותב.
ככל שמתקרבים ל 0 אייקיו כך הסיכוי לפרסום התגובה גובר, לא רק בכתבה על קגנוביץ' אלא בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית