הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כשנותנים לאידיוט גישה לחומרים

• פותח/ת השרשור Titan
  • פורסם בתאריך

Titan

משתמש פעיל
908
365
נק' מוניטין:
726
908
365
Aanmelden bij Facebook | Facebook

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

copy paste מהפייסבוק:

החוויה האישית שלי
כן רובכם אולי כולכם כבר מכירים את באבא אזולאי ..... וכולם יודעים שאצלי תמיד הכל פתוח וגלוי ..... יש שמכירים את הסיפור ויש שלא
בכל אופן הוא מתקשר רבות למילה מוטיבציה שאני חי פועם ומושם אותה 24/7 ואם היה גם 25/7 גם את זה הייתי חי !..... בעברי רדפתי כל כך הרבה אחר מטרה שניום נראית לי די טפשית וחסרת תוכן ... אחרי משקל גוף ואחרי רצון להגיע לטופ של הטופ ...
אוזניי היו אטומות לקול אשתי שתמיד ניסתה להוריד ממני את הרעל הלא ברור הזה להזריק כל חומר לגוף במינומים משוגעים .. לבלוע כל כדור שרק יכול לעזור ... ואפילו לרמת אינסולין והורמון גי אייץ במרדף אחר רצון לעלות .... אז כן כן עיוור עיוור ודחוף ודוחף והמזל משחק לטובתי מצד אחד והתסכול דוחף אותי מצד שני כי אני כל הזמן בלחץ על תוצאה לא מושגת כל הזמן חי אבל לא חי..תחושת פספוס תחושת אני צריך יותר תחושת לא מספיק.... אני הרי בן אדם שחי מוטיבציה ולכן שבירה לא באה בחשבון ...אבל מהקורה עקב עודף מוטיבציה ?...... התשובה ברורה ! 4 חצאי קומה שאני לא אשכח אף פעם ..פעם ראשונה .... ברכב כמעט התהפכתי ורק בזכות חסדי שמיים הגעתי לבית מבולבל רועד ובקושי הולך ( צניחת סוכר)..... פעם שנייה ... מול לקוחה פשוט בום קריסה על השולחן ...מתעורר שאשתי דוחפת לי סוכר בכח .... פעם שלישית ... שוב בבית שחשבתי שאני גיבור לשים לידי סוכר ושכחתי לשתות ... ופעם רביעית זה היה השיא פותח עיניים 12 פרמדיקים מדבקות כל הגוף אשתי בוכה בצד ...סרט רע ? חלום ? לא לא חברים מציאות
שם לא למדתי לקח חשבתי שאני איש חכם שזו מעידה חד פעמית .... להזכירך 4 אדיוט ( זה אני מול הקול הפנימי שלי חחחח) .... ואז המכה ביום ההולדת דווקא שם ... זריקה אחת אחרי אלפי זרי'קות פשוט לא באה במקום ויצרה זיהום .... ואני עקשן 4-5 יום זוחל בקושי ולא מוותר על אימון ..מתפתך מכאב ועדיין מתאמן ..מוטיבציה כבר אמרנו <?....עד שביום ההולדת אשתי כברגגגרה אותי ושם קיבלתי את השחור ..." ניתוח הרדמה מלאה אבסס רציני ליד עמוד שדרה .... זהו אני מת אמרתי הלך הכל !
22:00 כל המשפחה איתי ... הרופא המרדים אומר לי 3...2...1.... ואני פלאש מה יהיה ?....זה הסוף ?...ואם אני לא קם ?... יש חדר כושר בגן עדן ?.( חח אדיוט מחשבות של אובססיבי ) ......ופתאום בום 10 דקות פותח עיניים....הכל מאחורי חיבוק חם של כולם .....נו יופי ואם זה היה נגמר אחרת?...... משם התפיסההשתנתה ...
כמובן שאני פסיכי ועם חור בגודל של גראנד קניון הלכתי להתאמן אחרי יומיים כי פשוט לא יכולתי לשבת בבית ...פלוס חזרתי לעבוד מתוך מחוייבות לאלופים שלי
אבל קיבלתי תובנות !
א. בחיים לא שווה לי לאבד לא את החיים ולא את אשתי אחרי חלום שממילא פעלתי באופן לא חכם להשיג
ב. מרגע ששחררתי לחץ התוצאות באו בצורה מדהימה ברגע שהפסקתי לרדוף אחרי
בלתי מושג המושג דפק בדלת והחיטוב קיבל אותי בברכה
ג. לקרוא ללמוד וללמוד מטעיות זה אחד הדברים הקדושים אם האוזניים שלי היו אטומות והמח שידר אני יודע מה אני עושה היום אני פי 3 משפושף למוד יותר וסומך רק על עצמי !
אני עובד בשיתוף פעולה עם הלב המח והרגשות שלי ואני משיג את כל מה שלא השגתי אז
גם שלום בית עם אשה מעלפת גם שימור אחוזים ושייפ כי אני פשוט יודע את העבודה וגם את קידוש החיים וההבנה שגם אובר מוטיבציה לעיתים יכולה לעלות לנו ביוקר
ולכם אלופים המסר הוא ! לא בכל מחיר! בחשבון נפש בחוכמה ! להפנים דברים ללמוד לא לעבוד מתוך אימפולס של לחץ לא לעבוד בלי לנתח דברים לעומק ולקדש את המילה סבלנות לחבק אותה ולא לעור כי מה שבא מהר הולך מהר וזה יגרום לנו להצטער קחו את הפוסט לפתיחת דרכי חשיבה לרגע של חושבים ולרגע של קבלת החלטות בריאה ! חכמה ! וסבלנית
היום אני פה ללמד מטעיות למדתי והחכמתי ! ראיתי הכל ניסיתי הכל עברתי על בשרי הכל אני פה ללמד ולהראות לכם דרך בריאה מחושבת ורגועה יותר אוהב פמיליה !

וחלק מהתגובות 😣

- אתה עכשיו טבעי?

- 90 אחוז כבר שנה... רק כדורים

• פותח/ת השרשור
בתגובה האחרונה נפלתי
התכוונת לתגובה הזאת?

"זה מה שקורה כשלא עובדים עם אינסולין כמו שצריך...
שמח שיצאת מזה אחי !!"

"אז זהו שאני בכלל הייתי בסרט שזה גי אייץ .... שתבין איזה מינון דחפתי אם לא הייתי סוס מזמןןן לא הייתי פה"

BeneficialDopeyKrill.gif

התכוונתי למה שאתה כתבת האמת כי אין לי גישה לכל הפוסט המקורי, הקבוצה הזו סגורה

עם כל מה שאתם כותבים פה הבןאדם הזה זהב מפרגן לכולם בכל קבוצה שאני נמצא הוא שם

דווקא מיכול הקופים שצצים לך בקבוצות של פייסבוק הוא באופן יחסי בסדר.
יצא לי לקרוא חלק מהפוסטים שלו,וחוץ מקצת היתפארות וריבוב של שטויות שכול ערס מקומי עם דאבל ביד מפרסם כיום,לא מצאתי משהו שגרם לי
לחשוב על משהו סטייל ''i don't want to live on this planet anymore''' .
לפחות הוא מודע שהוא יצא אידיוט

מה שמצחיק שהוא עושה מלא סרטונים של עצמו מדבר על בילדינג וכו'.

טוב קיבלתי גישה לקבוצה הזו, יש שם כל כך הרבה bro science שאני עכשיו מאחל שתתחולל פה מגיפה חדשה.

הוא עוזר להרבה אנשים בן אדם טוב אבל הוא באמת לא יודע להשתמש באינסולין חחח

התכוונת לתגובה הזאת?

"זה מה שקורה כשלא עובדים עם אינסולין כמו שצריך...
שמח שיצאת מזה אחי !!"

"אז זהו שאני בכלל הייתי בסרט שזה גי אייץ .... שתבין איזה מינון דחפתי אם לא הייתי סוס מזמןןן לא הייתי פה"

BeneficialDopeyKrill.gif
"
חח הבנתי
איזה מקור מניאק לשחק ככה בחיים של אנשים!!
שמיר על עצמך אחי רק בריאות !"

"
בלה זה לא מילה אבל נגמר איך שנגמר אזולאי לא פראייר חח"
"
אני נפעמת מיכולת ביטוי שלך יכולת כתיבה סוחפת ומעצימה כמה רגש יש בך אתה ראוי לתואר אלוף האלןפים"

אכן מתחרה ראוי לטולסטוי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית