הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם יש לי סיבה טובה לעשות בדיקה של רמות טסט? (פירוט בפנים)

• פותח/ת השרשור AFBB
  • פורסם בתאריך

AFBB

משתמש פעיל
467
376
נק' מוניטין:
732
467
376
Go Active
שלום חברי פורום,

במקרה ופרסמתי שאלה זאת בפורום הלא נכון, אני מתנצל.

לנושא, אני מעוניין לדעת אם יש לי סיבה הגיונית לבקש ולעשות בדיקת רמות טסט.

גילי הוא 18.

אני שואל את שאלה זו בגלל מספר סיבות.

לאחרונה אני חש בירידה גדולה באנרגיה וכל פעם שאני נשכב על המיטה לכמה דקות ממש קשה לי לקום ואני ממש מותש ובסופו של דבר נרדם לכמה שעות. יש לי גם נשירה בשיער וזה נראה שבקצב הזה אני אקריח בעתיד הקרוב (סבוריאה). יש לי גם מדי פעם שינויים גדולים במצב הרוח אם זה באמת קשור. למרות כל הדברים שציינתי עכשיו, הליבידו שלי די בסדר ואוליי אפילו קצת גבוה. ואני מצליח לגדל שיער פנים בצורה מכובדת.

עוד סיבה שאני שואל אם יש לי סיבה לעשות את הבדיקה, זה מכיוון שאני לוקח תרופה בשם ריספרדל שחיפוש מהיר בגוגל יוכל לתת לנו מחקרים שהעידו על כך שריספרדל יכול להוריד את רמות הטסט.

יש לי גם וריקוצלה ושמעתי שגם זה משפיע על הרמות.

בהתחשב כל מה שכתבתי פה, האם יש לי סיבה טובה להיבדק או שאני סתם פרנואיד?

תודה מראש על העזרה.

• פותח/ת השרשור
פנה לרופא המשפחה שלך
הוא יפנה אותך לבדיקות דם מקיפות וכנראה גם לעוד בירורים בנושא

לפני חודש או חודשיים ניסיתי לקבל הפניה לבדיקות דם בנושא מרופאה בקופה שלי שסירבה בתוקף כי היא אמרה שצריך סיבה מיוחדת ואמרה שאני נראה בסדר.

לפני כמה שבועות הלכתי לרופאה הקבועה שלי ושאלתי אותו דבר אבל היא ניסתה לשכנע אותי שאני לא צריך להיבדק בגלל שיש לי מסת שריר ושאני מלא בשיער פנים ויצאתי משם בלי הפניה.

פעם שעברה שהלכתי לביקורים האלו זה גם היה לפני החמרת המצב ולפני שהבנתי מה אוליי יכול לגרום לזה אז אוליי בביקור הקרוב שיש יותר מידע יתנו לי..

מה אני אעשה במקרה שיסרבו לתת לי הפניה שוב?

יש סיבה מוצדקת לרצות את הבדיקה לפי מה שכתבתי בהודעה המקורית, נכון?

לפני חודש או חודשיים ניסיתי לקבל הפניה לבדיקות דם בנושא מרופאה בקופה שלי שסירבה בתוקף כי היא אמרה שצריך סיבה מיוחדת ואמרה שאני נראה בסדר.

לפני כמה שבועות הלכתי לרופאה הקבועה שלי ושאלתי אותו דבר אבל היא ניסתה לשכנע אותי שאני לא צריך להיבדק בגלל שיש לי מסת שריר ושאני מלא בשיער פנים ויצאתי משם בלי הפניה.

פעם שעברה שהלכתי לביקורים האלו זה גם היה לפני החמרת המצב ולפני שהבנתי מה אוליי יכול לגרום לזה אז אוליי בביקור הקרוב שיש יותר מידע יתנו לי..

מה אני אעשה במקרה שיסרבו לתת לי הפניה שוב?

יש סיבה מוצדקת לרצות את הבדיקה לפי מה שכתבתי בהודעה המקורית, נכון?
צר לי לשמוע שההתנהלות כלפייך היא כזו
בכל מקרה, אם זה אפשרי, גש לרופא המשפחה עם ההורים יחדיו כדי שאף הם יסבירו מדוע חשוב שהנושא יבדק לעמוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית