שלום חברי פורום,
במקרה ופרסמתי שאלה זאת בפורום הלא נכון, אני מתנצל.
לנושא, אני מעוניין לדעת אם יש לי סיבה הגיונית לבקש ולעשות בדיקת רמות טסט.
גילי הוא 18.
אני שואל את שאלה זו בגלל מספר סיבות.
לאחרונה אני חש בירידה גדולה באנרגיה וכל פעם שאני נשכב על המיטה לכמה דקות ממש קשה לי לקום ואני ממש מותש ובסופו של דבר נרדם לכמה שעות. יש לי גם נשירה בשיער וזה נראה שבקצב הזה אני אקריח בעתיד הקרוב (סבוריאה). יש לי גם מדי פעם שינויים גדולים במצב הרוח אם זה באמת קשור. למרות כל הדברים שציינתי עכשיו, הליבידו שלי די בסדר ואוליי אפילו קצת גבוה. ואני מצליח לגדל שיער פנים בצורה מכובדת.
עוד סיבה שאני שואל אם יש לי סיבה לעשות את הבדיקה, זה מכיוון שאני לוקח תרופה בשם ריספרדל שחיפוש מהיר בגוגל יוכל לתת לנו מחקרים שהעידו על כך שריספרדל יכול להוריד את רמות הטסט.
יש לי גם וריקוצלה ושמעתי שגם זה משפיע על הרמות.
בהתחשב כל מה שכתבתי פה, האם יש לי סיבה טובה להיבדק או שאני סתם פרנואיד?
תודה מראש על העזרה.
במקרה ופרסמתי שאלה זאת בפורום הלא נכון, אני מתנצל.
לנושא, אני מעוניין לדעת אם יש לי סיבה הגיונית לבקש ולעשות בדיקת רמות טסט.
גילי הוא 18.
אני שואל את שאלה זו בגלל מספר סיבות.
לאחרונה אני חש בירידה גדולה באנרגיה וכל פעם שאני נשכב על המיטה לכמה דקות ממש קשה לי לקום ואני ממש מותש ובסופו של דבר נרדם לכמה שעות. יש לי גם נשירה בשיער וזה נראה שבקצב הזה אני אקריח בעתיד הקרוב (סבוריאה). יש לי גם מדי פעם שינויים גדולים במצב הרוח אם זה באמת קשור. למרות כל הדברים שציינתי עכשיו, הליבידו שלי די בסדר ואוליי אפילו קצת גבוה. ואני מצליח לגדל שיער פנים בצורה מכובדת.
עוד סיבה שאני שואל אם יש לי סיבה לעשות את הבדיקה, זה מכיוון שאני לוקח תרופה בשם ריספרדל שחיפוש מהיר בגוגל יוכל לתת לנו מחקרים שהעידו על כך שריספרדל יכול להוריד את רמות הטסט.
יש לי גם וריקוצלה ושמעתי שגם זה משפיע על הרמות.
בהתחשב כל מה שכתבתי פה, האם יש לי סיבה טובה להיבדק או שאני סתם פרנואיד?
תודה מראש על העזרה.