הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי איזה טלפון הכי כדאי לקנות עכשיו

• פותח/ת השרשור
זהו שזה פחות עניין של סבלנות, כי הנוכחי שלי דיי מת... המליצו לי על הxiaomi mi5 גם, מה אתם אומרים עליו?

את סמסונג אני מחקתי מה s5 שלהם.
ל LG ה4 סביר אבל יש לו באגים מעצבנים, ה5 לא עפתי עליו כל כך.

לדעתי עדיף לחכות לעוד שלב במכשירים כי הוא קרוב והשלב הקודם היה באמת פח

איו שום סיבה להוציא כאלה סכומים על טלפון, במיוחד אם אתה קונה מהארץ.
קנה נקסוס 5X או G4 ב1500 שקל ותחסוך את הכסף.

XIAOMI מותג סיני מאוד חזק, הMI5 באמת ברמה גבוהה, הבעיה היא אחריות בארץ כי באג פשוט חנות של גנבים ואי אפשר לסמוך עליהם.
הZENFONE של אסוס זה פלאפון מעולה, הולך לצאת ZENFONE 3, ואם יהיה משתלם להזמין אותו מאמזון כמו שאני הזמנתי את ה2, זה באמת הפלאפון הכי משתלם. הכל שאלה של תקציב, לדעתי 2,800 מוגזם להוציא על פלאפון.

XIAOMI מותג סיני מאוד חזק, הMI5 באמת ברמה גבוהה, הבעיה היא אחריות בארץ כי באג פשוט חנות של גנבים ואי אפשר לסמוך עליהם.
הZENFONE של אסוס זה פלאפון מעולה, הולך לצאת ZENFONE 3, ואם יהיה משתלם להזמין אותו מאמזון כמו שאני הזמנתי את ה2, זה באמת הפלאפון הכי משתלם. הכל שאלה של תקציב, לדעתי 2,800 מוגזם להוציא על פלאפון.

בנושא אחר שפתחו(בדיוק על אותו נושא...) על סמארטפונים ציינתי שמכשירים מהמזרח הרחוק אותי אישית מפחידים בגלל שיש להם באגים מציקים שלי אישית אין כוח להתעסק איתם כמו למשל(דברים ששמעתי וראיתי מחברים שיש להם מכשירים כאלו): אנשי קשר בסינית, אתר של ynet נראה טוב עם עברית תקינה וכשאתה מוריד אפליקציה של ynet- היא מופיעה בג'יבריש. אלו חלק מהדברים שפשוט מורידים לי מהמכשיר הזה בנוסף לזה שהמכשירים היום מבחינת גודל המסך הפכו את ה-5.5 לסטנדרט שזה מכשיר מאוד גדול שלי אישית קשה לתפעל(יש לי כף יד קטנה מה נעשה...) ושהסוללה לא מי יודע גדולה ברוב המכשירים כיום ואם כן היא מצורפת למסך מפלצתי שלוקח את כל הסוללה.

תלוי מה הדרישות שלך מהמכשיר, לאמא שלי קניתי XIAOMI REDMI 3 בערך 550 שח, מסך 5', סוללה שיכולה להחזיק יומיים, הטענה מהירה מאוד ואין שום באג, פה ושם יש אנגלית במקום עברית, אבל אין שום מצב של סינית ואין שום ג'יבריש.
מסכים שמכשירי יוקרה באזור ה2000+ שח, זה קצת סיכון, לכן אני אישית הלכתי על ASUS שהיא חברה מאוד מוכרת והפלאפון הזה מחזיק לי שנה וחצי בערך בלי תקיעה אחת... עלה לי 1,250 דרך אמאזון, עם משלוח עד הבית, כולל תשלום מסים, אחריות בינל ומכשיר חזק מאוד (2.3GHZ ו4 GB RAM).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית