נק' מוניטין:
62
- 217
- 14
הסתכלתי קצת על דף הפייסבוק שלהם, והמכון נראה נחמד מאוד, ראיתי שעורכים שם גם תחרויות כוח פנימיות, מה שיכול להצהיר על רמת המתאמנים והצוות. אבל בכל זאת, מישהו מכיר ויכול להמליץ לי עליו?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי שם היום, בגדול הוא סבבה אבל המחירים באמת לא ריאלים, כנראה שארשם לprofit בתלפיות, חוות דעת?עבדתי שם חודש-חודשיים, המקום מרווח יחסית ונעים להתאמן, אבל:
הציוד ישן מאוד, אין מוזיקה בחדר כושר, אולי לפעמים משהו חסידי, אין אפשרות לעשות פרס עם הכלוב (תקעו שם כל מיני דברים) ולא בשום מקום אחר בצורה נורמלית, מעבר לכך, המחירים למנוי הזויים לגמרי (מעל 400 שקל לחודש) ונראה שכל המתאמנים והעובדים שונאים בצורה קיצונית את בעל המקום, לי אישית לא יצא להפגש איתו כל כך, אבל איך שנכנסתי לעבוד שם אמרו לי "ברח מהמקום", כששאלתי אותם למה הם מנויים אז כולם בפה אחד אמרו לי שפשוט זה החדר כושר היחיד בירושלים שהוא מותאם לחרדים (אין כניסה לנשים) לי באופן אישי לא התאים לעבוד בגלל המרחק מהבית שלי, אבל לא יצא לי להתאמן שם.
אין לי מושג, לא הייתי שם אף פעםהייתי שם היום, בגדול הוא סבבה אבל המחירים באמת לא ריאלים, כנראה שארשם לprofit בתלפיות, חוות דעת?
אני חושב שדיברנו כשנכנסתי לעבוד שם, בדיוק עזבת, שכחתי את שמך 😃אני גם עבדתי שם שנה וחצי . הבעייה הכי קשה זה בעל המקום הוא לא סימפטי בעליל ,אסור לטרוק משקולות דדליפט צריך להניח לא לטרוק , מקפידים מאוד על החזרת משקולות ומגבת שדווקא זה מעלה עד שזה מגיע ממש להטרדה .מרדכי בוכניק מתאמן שם , אבל ישך דאמבלים עד שישים קילו אומנם קצת שבורים אבל אפשר להסתדר .
כן סיפרת לי, אני אישית עזבתי כי המקום הוא היה רחוק לי, לא יצא לי להכיר את הבוס שם יותר מידי לעומק כמוךכן דברנו, אני עזבתי אתה נכנסת, מעניין כמה זמן החזקת שם?למה אף אחד לא מחזיק שם הרבה זמן ,הם כל הזמן מחפשים מאמנים , ןהם בטוחים שהבעייה במאמנים לא במקום אני עזבתי שם אחרי שקבלתי צעקות על כל דבר שזז לא נתן לי שניה לנשום כל הזמן לרדוף אחרי אנשים להחזיר משקולות ולריב אם מתאמנים נמאס לי ,והיחס המזלזל מהבוס מוסיף לזה אתה מקבל שכר מינימום לא משנה מה אתה עושה .