בוקר טוב חברים,
אתם אולי מכירים אותי בתור מתחרה ומאמן פאוורליפטינג, אבל ב-5 שנים האחרונות אני גם הבעלים של מתקן האימונים ACT.
בשנה האחרונה, בעזרת לימודים מהאנשים הנכונים, הצלחתי ליצור מצב בו העסק צומח ממכון כושר שכונתי למתקן שמגיעים אליו
מכל הארץ לייעוץ ולאימונים.
ב 18.9 אקיים סדנה שיווקית למאמני כושר (סדנה ראשונה כבר התקיימה בהצלחה בחודש שעבר)
תוכן הסדנה:
1. איך למשוך אליכם את הלקוחות המתאימים.
2.מה הבעיה הכי גדולה בתחום שלנו ולמה חושבים שאין בו כסף?
3.איך הכפלתי את ההכנסות תוך שנה בעזרת מודל פשוט.
4.מה הדבר הכי חשוב במכירות. מוכן להתערב שזה לא מה שאתם חושבים..
5.איך להפוך את העסק שלכם (גם אם זה רק אתם) למשהו הרבה יותר אוטומטי שלא ידרוש מכם את כל הזמן שלכם.
הסדנה תתקיים בחיפה והעלות: 100 ש"ח בלבד.
חשוב לי לציין שמספר המקומות מוגבל ל-20, וחלק מהמקומות כבר נתפסו, ולכן כמו בקודמת, מי שמעוניין צריך ליצור איתי קשר ובשיחה קצרה
נבדוק את המצב.
ניתן לכתוב לי במייל: [email protected]
תודה ובהצלחה לכולם!
אתם אולי מכירים אותי בתור מתחרה ומאמן פאוורליפטינג, אבל ב-5 שנים האחרונות אני גם הבעלים של מתקן האימונים ACT.
בשנה האחרונה, בעזרת לימודים מהאנשים הנכונים, הצלחתי ליצור מצב בו העסק צומח ממכון כושר שכונתי למתקן שמגיעים אליו
מכל הארץ לייעוץ ולאימונים.
ב 18.9 אקיים סדנה שיווקית למאמני כושר (סדנה ראשונה כבר התקיימה בהצלחה בחודש שעבר)
תוכן הסדנה:
1. איך למשוך אליכם את הלקוחות המתאימים.
2.מה הבעיה הכי גדולה בתחום שלנו ולמה חושבים שאין בו כסף?
3.איך הכפלתי את ההכנסות תוך שנה בעזרת מודל פשוט.
4.מה הדבר הכי חשוב במכירות. מוכן להתערב שזה לא מה שאתם חושבים..
5.איך להפוך את העסק שלכם (גם אם זה רק אתם) למשהו הרבה יותר אוטומטי שלא ידרוש מכם את כל הזמן שלכם.
הסדנה תתקיים בחיפה והעלות: 100 ש"ח בלבד.
חשוב לי לציין שמספר המקומות מוגבל ל-20, וחלק מהמקומות כבר נתפסו, ולכן כמו בקודמת, מי שמעוניין צריך ליצור איתי קשר ובשיחה קצרה
נבדוק את המצב.
ניתן לכתוב לי במייל: [email protected]
תודה ובהצלחה לכולם!