הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון מידע אחר להוריד את הטסטוסטרון לפני בדיקת דם

Adifaiter

משתמש מתחיל
64
5
נק' מוניטין:
23
64
5
היי חבר'ה אני חדש כאן יש לי שאלה קטנה, ביקשתי מהרופא לקבל טוסטסטרון אז הוא הפנה אותי לעשות בדיקת דם ואמר לי שהם יהיה הבדיקות יראו שצריך אז אקבל, עכשיו השאלה איך אני מוריד את הטסטוסטרון לרמה נמוכה מאוד ליפני הבדיקה? אוננות? אלכוהול? רעיונות מישהו?

אין אפשרות להוריד טסטוסטרון ברמה שהרופא יחשוש ויתן לך מרשם ל TRT.
האופציה שניתנת אך לא בהישג ידך , היא שימוש בחומרים לפרק זמן של חודשיים-חודשיים וחצי , ולאחר מכן לבצע מיד בדיקות דם.
שם הטסטוסטרון וודאי להניח יהיה נמוך.

למה אתה רוצה מרשם לטסטסטורון?
אני יוצא מנקודת הנחה שכאשר אתה שואל כיצד להוריד באופן מלאכותי את רמות הטסט אז הרמות שלך הם נורמליות מלכתחילה, אז פה נשאלת השאלה אם הרמות הם נורמליות למה ללכת לקבל מרשם כדי להחזיר אותם לרמות נורמליות שאתה בעצם בריא לחלוטין?
אני מעריך שאתה רוצה לעשות סייקל עם המרשם אבל אין שום טעם, המרשם מקנה לך אמפולה אחת לבערך 10 ימים ככה שתצטרך ל"אסוף" אמפולות בשביל להתחיל סייקל נורמלי (מינימום 20 אמפולות לערך), אם זה באמת הדבר הייתי יורד מהרעיון ופשוט קונה טסט ממקור חיצוני, אם תחפש טוב בפורום תמצא הרבה אלטרנטיבות מצויינות לטסט הרפואי.

היי חבר'ה אני חדש כאן יש לי שאלה קטנה, ביקשתי מהרופא לקבל טוסטסטרון אז הוא הפנה אותי לעשות בדיקת דם ואמר לי שהם יהיה הבדיקות יראו שצריך אז אקבל, עכשיו השאלה איך אני מוריד את הטסטוסטרון לרמה נמוכה מאוד ליפני הבדיקה? אוננות? אלכוהול? רעיונות מישהו?
מעבר למה שנאמר על ידי @idan707
יש משפט מאוד יעיל לחיים: If it ain't broken, don't fix it
אל תתקן את מה שלא שבור
ובמילים פשוטות - אם אין לך בעיה בריאותית (או בעיה בכלל), אל תיצור אותה

• פותח/ת השרשור
תודה חבר'ה אני חושב הרד מהרעיון זה עדיין לא הזמן שלי. תודה לכם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית