עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני במסה, שוקל 70 על מטר תשעים ככה שכרגע אני יכול לפנק את עצמי, גם אני לא אוכל אותם בתדירות כזו גבוהה, תודה גבר!ללא מלח אין בעיה. גרעיני חמנייה מכילים בעיקר שומן וחלבון, כך שהם מתאימים כמעט לכל תפריט.
כמובן, כדאי לשקול כמה אתה אוכל, בגלל הערך הקלורי הגבוה.
אכן, דיברתי על גרעינים קלויים, אך אם מעט מלח, לא אלה שיש עליהם גושי מלח ואת כל המלח דבוק. יש בעיה עם הקלויים ? אני מניח שאני לא יפצח 200 גרם ביום... וגם יש את הקליפה והכל ככה שמשקל הגרעין עצמו ומה שאתה אוכל קטן עוד יותר, אז אני מניח שאין בעיה מבחינה קלורית וכניסה לערכים, אך הבריאות היא השאלה, יש בעיה עם הקלויים ?מקור טוב לשומן וחלבון
רק שים לב שרוב הגרעינים מגיעים לאחר קלייה והמלחה - מה שהופך את כל העסק לפחות בריא
כמות מתונה שנכנסת בערכים לא תזיק כלל
חשבתי לקנות מהחנות שאני קונה את הש"ש, טבעיים זה בא באריזה או שאני יכול למצוא את זה באיזה חנות טבע ?חפש טבעיים. חבל להכניס לגוף את הזבל שטיגנו בו את הגרעינים הקלויים.
סביר להניח שתוכל למצוא בחנויות טבע. אני לא חיפשתי אף פעם.חשבתי לקנות מהחנות שאני קונה את הש"ש, טבעיים זה בא באריזה או שאני יכול למצוא את זה באיזה חנות טבע ?