הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הרקולס או פרופיט?

liam123

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
אהלן, לא ממש ידעתי לפרסם את זה אז מצטער אם זה לא המקום המתאים
יש פה כאלה שמתאמנים\מכירים את שני המכונים האלה בפ"ת ויכולים להגיד לי רק איזה מכון יותר טוב? עזבו מחיר או משהו, רק איזה מכון פחות עמוס ויותר איכותי.
תודה.

אני מתאמנת בהרקולס.
לגבי עומס זה מאוד תלוי, יש ימים כמו ראשון בערב לדוגמה שזה ממש עמוס ויש הרבה מאוד אנשים ונהיה ממש צפוף, ויש ימים כמו רביעי שאני בקושי רואה שם בן אדם או שניים. לגבי הציוד, ציוד רגיל כמו בכל מכון, מכונות, יש גם את החלק של האירובי ויש גם חדר למשקולות , (קצת צפוף אבל מסתדרים כי בקושי יש מי שמתאמן משקולות חופשיות)

• פותח/ת השרשור
אני מתאמנת בהרקולס.
לגבי עומס זה מאוד תלוי, יש ימים כמו ראשון בערב לדוגמה שזה ממש עמוס ויש הרבה מאוד אנשים ונהיה ממש צפוף, ויש ימים כמו רביעי שאני בקושי רואה שם בן אדם או שניים. לגבי הציוד, ציוד רגיל כמו בכל מכון, מכונות, יש גם את החלק של האירובי ויש גם חדר למשקולות , (קצת צפוף אבל מסתדרים כי בקושי יש מי שמתאמן משקולות חופשיות)
מכון טוב בכללי? מאמנים טובים?

תלוי במטרה

• פותח/ת השרשור
הייתי בשני המכונים, הם שונים אחד מהשני
איזה מכון יותר טוב משניהם בכללי? המטרה שלי היא דיי רגילה, לבנות גוף דיי חטוב עם מסה שהמטרה העיקרית היא מסה.

איזה מכון יותר טוב משניהם בכללי? המטרה שלי היא דיי רגילה, לבנות גוף דיי חטוב עם מסה שהמטרה העיקרית היא מסה.
בפרופיט יש יותר מכונות, מכשור אירובי וכו׳

• פותח/ת השרשור
בפרופיט יש יותר מכונות, מכשור אירובי וכו׳
כן את זה אני יודע הבעיה היא שילדים יכולים להתאמן בפרופיט עד שש וחצי... פרופיט ידוע בתור חדר כושר יותר איכותי אבל אמרו לי שהוא יותר עמוס והבעיה של השעות קצת תקשה עליי
בכל מקרה תודה

Back
למעלה תחתית