הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התנהלות נכונה עם משקולות יד

יא אללה, מדהים. עד היום הייתי מתנהל בצורה לא נכונה בכלל עם משקולות יד. זה טריקי כל הסיפור הזה.

אין מקום לסרטונים כאלה בפורום אימונים,
מה הפואנטה כאן? נראה שעשית סרטון לשם עשיית סרטון ולא שום ערך מוסף מעבר לזה.

הועבר לעוף טופיק

יש דווקא כמה כללי התנהגות לא רעים בסירטון שהרבה אנשים במכון לא מכבדים (כמו לא לעמוד ליד מדף המשקולות.

הדבר היחיד שאני חושב שהוא פשוט לא נכון הוא לגבי זה שאם קשה לי להיכנס לפוזיציה אז זאת אומרת שהמשקל כבד מידי.

מן הסתם בתרגיל כמו לחיצת חזה בדאמבלס מישהו שיכול בקלות לדחוף 45 קילו בכל יד ימצא קושי בלהיכנס לפוזיציה משום ששרירי הזרוע אינם חזקים כמו שרירי החזה

סרטון נחמד, אם כי מתאים לפרופיל של מתחילים ולא לאנשים בעלי וותק של אפילו חודשיים ...

תבינו אנשים הבחור משרת באוגדה 162,עומס חום כבד רוב השנה ולמעלה מ40 מעלות חום. תסלחו לו

יש דווקא כמה כללי התנהגות לא רעים בסירטון שהרבה אנשים במכון לא מכבדים (כמו לא לעמוד ליד מדף המשקולות.
אאל''ט, הסרטון מציע דווקא לעמוד ליד מדף המשקולות כדי לא לסחוב את המשקל רחוק. כי זה נכון שאדם יתקשה לסחוב משקל שיבצע אתו הרחקות כתף, ולכן צריך להפריע לאנשים להתאמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית